Kupittaalla pelaa Kuppis United-unelmajoukkue


8.11.2022

Meillä täällä Original Sokos Hotel Kupittaalla on lähdetty jo avausvalmennuksista alkaen siitä, että identiteettimme syvin ajatus ja kantava teema on Kuppis United -voittava joukkue! Meillä kaveria ei jätetä ja jokainen ”peli”, eli asiakaskohtaaminen, hoidetaan kunnialla maaliin. Voittojen edessä meillä juhlitaan yhdessä ja tappioputkessa kannattelemme toinen toisiamme ja kannustamme parempaan.

Kupittaalla tiimi koostuu eri ikäisistä, eri kokemustaustan omaavista huipputyypeistä ja meidän tahtotilamme on, että me koko joukkueena koulutamme toinen toisiamme. Yhteistyössä on suuri voima, joka kantaa meitä. Työtyytyväisyystutkimuksen tuloksistakin saamme olla ylpeitä, sillä tänäkin vuonna ylsimme siinä kiitettävälle tasolle. Lisäksi hymy, kiitos ja toisten huomioiminen ovat meille kunnia-asioita, joita ei kiireessäkään unohdeta.

Pyysin parilta ihanalta ”pelikaveriltani” palautetta tiimimme toiminnasta ja he vastasivat seuraavasti:

”Päätöksenteossa meitä arvostetaan ja kuunnellaan laajasti, sillä uskomme, että me kuppislaiset, jotka teemme työtä päivittäin vieraidemme kanssa, tunnemme erinomaisesti myös sen, mitä vieraamme toivovat ja arvostavat.”

”Kupittaalla on hyvä olla töissä, koska meillä on hyvä ja hauska työporukka, mikä tekee välillä hektisestäkin työstä kivaa! Kupittaalla on lisäksi osaavia esihenkilöitä, joiden alaisuudessa on helppo ja kiva työskennellä.”

Vastuulliset valinnat ovat meille sydämenasia. Kehitämme yhdessä toimintamallejamme ja tuotevalikoimaamme siten, että ne olisivat entistä kestävämpiä. Asiakkailta saadun palautteen perusteella on muun muassa lisätty vegaanisten tuotteiden valikoimaa.

Meillä halutaan myös olla mukana Kupittaan alueen kehittämisessä ja meiltä löytyykin esimerkiksi paikallisen Plantui-yrityksen yrttikasvattamoja ja sisustuksessa on käytetty paikallisia toimijoita.

Henkilökuntamme jäsenistä palkitaan aina kuukausittain kuukauden pelaaja, joka on omalla toiminnallaan vienyt Kuppis United -ideologiaa eteenpäin joko kehittämällä toimintamalleja tai vaikkapa toiminut superonnellistajana asiakkaillemme. Näin jaamme hyvää mieltä myös tiimikavereillemme.

Olemme osa Turun Osuuskauppaa, joka sai juuri Suomen innostavimmat työpaikat tunnustuksen jo toista kertaa peräkkäin. Tunnustus viestii henkilöstön korkeasta omistautuneisuudesta sekä yrityksen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä. Kyseessä on suomalaisen työelämän tunnustus, joka myönnetään vuosittain parhaille Eezy Flown PeoplePower® -tutkimukseen osallistuneille organisaatioille. Me Kupittaalla voimme ainakin sydämestämme allekirjoittaa tämän.

 

Heidi Sukari, hotellipäällikkö, Original Sokos Hotel Kupittaa