Kannustajat


Kannustajat

Lähde kannustamaan omaa suosikkiseuraasi! Mille paikalliselle seuralle sinun sydämesi sykkii?

Turun Osuuskauppa on luonut oman lasten ja nuorten urheilutoiminnan tukemiseen tarkoitetun Kannustajat -järjestelmän. Kaikki Turun Osuuskaupan asiakasomistajatalouksien pääjäsenet voivat lähteä kannustamaan omaa suosikkiseuraansa. Kerrallaan voi kannustaa vain yhtä seuraa.

Kannustajaksi ilmoittaudutaan aina vuodeksi kerrallaan, eli pääjäsenet voivat vaihtaa kannustettavaa seuraa vuosittain. Seura, jonka kannustajana on vuoden lopussa, saa asiakasomistajatalouden kaikki bonusostot hyödykseen tammi-joulukuulta. Omat S-Bonuksesi kertyvät edelleen S-Tilillesi – suosikkiseuran tukeminen ei siis vähennä omia Bonuksia.

Kannustajaksi ilmoittaudutaan Oman S-käyttäjätilin kautta osoitteessa s-kayttajatili.fi (Asiakasomistajuus/Kannustajat) tai S-mobiilissa (Minä/Omat tiedot/Kannustajat).

 

Tukisumma jaetaan mukana oleville seuroille siinä suhteessa, kuinka paljon tukikohteeseen liittyneille asiakasomistajatalouksille on maksettu Bonusta kalenterivuoden aikana (1.1.- 31.12.) verrattuna muiden seurojen vastaavaan summaan. Omalta S-käyttäjätililtä ja S-mobiilista näkee kaikkien seurojen kannustajien määrät.

 

 

 

Vuoden tukisumma ilmoitetaan aina erikseen kalenterivuoden alussa. Vuoden 2024 jaettava summa on yhteensä 80 000 euroa. Tuki maksetaan seuroille kerran vuodessa tammi-helmikuun aikana.

Miten uusi seura voi hakea Kannustajat -järjestelmään ja millä ehdoilla?

· Seuran kotipaikka tulee olla osuuskaupan toimialueella.

· Toiminta tukee lasten ja nuorten (alle 16-vuotiaiden) liikunta- /urheilutoimintaa

· Tuki ohjautuu vähintään 50 lapselle/nuorelle

· Toiminnan tulee olla jatkuvaa ja pysyvällä pohjalla

· Uusia seuroja voidaan ottaa mukaan vuoden 2025 alusta.

· Uudet seurat voivat hakea mukaan vuoden 2024 ajan.

 

Päätökset uusista mukaan otettavista seuroista tehdään vuodenvaihteen jälkeen. Vapaamuotoiset hakemukset voi osoittaa osoitteeseen: anna.sainio@sok.fi

 

 

Kuka voi ilmoittautua kannustajaksi ja miten?

· Turun Osuuskaupan asiakasomistajatalouden pääjäsen osoitteessa s-kayttajatili.fi tai S-mobiilissa. Kannustaja pysyy seuran tukijana yhden vuoden, eli kannustajuus on uusittava vuosittain.

· Vuoden alussa kannustajaksi ilmoittautumisessa on aina katko, mutta ilmoittautuminen onnistuu viimeistään helmikuun alusta lähtien.

 

Hanki seurallesi S-Business -kortti!

S-Business on kotimainen, maksuton ja kuititon maksuaikakortti, jolla saat alennusta ja etuja S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta.

Välipalat S-marketista, lounas ja tankkaus ABC-asemalla, jälkipeli ja illallinen ravintolassa - ja päälle kunnon yöunet hotellissa.

Eikä huolta kuittien hukkumisesta! S-Business-kortti tuo seuratoiminnan pyörittämiseen selkeyttä ja säästöä.

Jos haluat lisätietoa kortista, niin ota yhteyttä Katri Paavilainen p. 050 530 96 83 tai sähköpostitse katri.paavilainen@sok.fi.

Lue lisää: https://s-business.fi/asiakastarinat.html

 

 

 

Sporttiklubi on Suomen ja Tallinnan Sokos Hotellien sekä Suomen Radisson Blu Hotellien yhteinen jäsenohjelma. Sporttiklubiin voivat liittyä kotimaiset urheilun harrasteseurat.

Sporttiklubijäsenyys on seurakohtainen ja liittyminen klubiin on maksutonta. Sporttiklubi tarjoaa lukuisia etuja ja helppoutta seuran matkustamiseen.

Sporttiklubin edut saa käyttöön kun ryhmän minimikoko on 11 henkilöä.

Lisätietoa saat myyntipäällikkö Viia Suomelta, viia.suomi@sok.fi / 010 76 82819

Lue lisää: https://www.sokoshotels.fi/sporttiklubi

 

Puheluiden hintatiedot TÄÄLLÄ.