Liity asiakasomistajaksi

Maksamalla täyden 100 euron osuusmaksun, saat heti takaisin 100 euroa ostosrahaa lahjakorttina Turun Osuuskaupan toimipaikkoihin. Lahjakortti on voimassa 24 kuukautta korttiin merkitystä päivämäärästä ja voit käyttää lahjakortille ladatun 100 euron summan osissa tai kerralla.

Kun lataat liittymisen yhteydessä myös S-mobiilin, saat vielä 10 euroa lisää ostosrahaa. Etu on 10 euron arvoinen maksaessasi kertaostoja missä tahansa Turun Osuuskaupan toimipaikassa. S-mobiilikuponki latautuu uusille liittyneille automaattisesti noin 3 vrk:n kuluttua S-mobiilin latauksesta. S-mobiiliedun saa, kun liittyy ensimmäistä kertaa Turun Osuuskaupan jäseneksi ja jäsenyys on asiakasomistajatalouden pääjäsenyys.

Huom! Seuraavat voimassa olevat kiellot asiakastiedoissa estävät etukupongin näyttämisen:

 • analytiikan, profiloinnin ja asiakasryhmittelyn kielto
 • tuotetasoisen ostotiedon käsittelyn kielto

Kuka voi liittyä?

Voit liittyä asiakasomistajaksi, kun:

 • olet täysi-ikäinen - alaikäisenä voit liittyä S-ryhmän toimipaikan asiakaspalvelupisteessä
 • sinulla on vakituinen osoite Suomessa
 • sinulla on suomalainen henkilötunnus
 • sinulla on verkkopankkitunnukset

Liittymisedut koskevat uusia asiakasomistajatalouksia, joiden kotikunta on Turun Osuuskaupan toimialueella ja jotka maksavat liittyessä täyden 100 € osuusmaksun. Edut ovat voimassa myös, jos siirrät jäsenyytesi toisesta osuuskaupasta Turun Osuuskauppaan. Kun liityt mobiilissa tai verkossa 100 € osuusmaksulla, lähetämme lahjakortin postitse ilmoittamaasi kotiosoitteeseen.

Anna lahjaksi elämän mittaisia etuja

Anna lahjaksi kruunujen kruunu, Turun Osuuskaupan asiakasomistajuus. Lahjan saajalle lisäetuna 100 euroa ostosrahaa laskevasaldoisena lahjakorttina Turun Osuuskaupan toimipaikkoihin.

Miten toimin?

1) Turun Osuuskaupan Prismojen (Itäharju, Loimaa, Länsikeskus, Mylly, Piispanristi ja Tampereentie) infoista saat lahjakirjeen, jonka mukaan lunastat 100 euron S-ryhmän lahjakortin.

2) Anna lahjan saajalle lahjakirje ja lahjakortti

3) Lahjan saaja käy liittymässä Turun Osuuskaupan asiakasomistajaksi Asiakasomistajuus- ja S-Pankkipisteessä joko Sokos Wiklundilla, Prisma Itäharjulla, Myllyssä tai Loimaalla. Suosittelemme ajanvarausta osoitteessa s-pankki.fi/ajanvaraus.

4) Liittyessään lahjan saaja saa 100 euron lahjakortin Turun Osuuskaupan toimipaikkoihin. Lahjakortti on voimassa 24 kuukautta korttiin merkitystä päivämäärästä. Kortille ladatun 100 euron summan voi käyttää osissa tai kerralla.

Turun Osuuskaupan asiakasomistajan hyödyt sinulle

 • Kerrytät ostoksistasi Bonusta kaikissa Turun Osuuskaupan, S-ryhmän sekä bonusyhteistyökumppaneidemme toimipaikoissa.
 • Bonus on oikeaa rahaa, jota voi käyttää mihin haluat
 • Pysyvästi edullinen ruokakori säästää rahaa muihin elämän menoihin
 • Löydät kuukausittain vaihtuvat asiakasomistajaetusi S-mobiilista
 • S-Etukortilla maksaessasi saat maksutapaetua
 • S-Pankista saat maksuttomat peruspankkipalvelut
 • S-Etukortilla saatavat hintaedut ravintoloissa, hotelleissa ja Sokoksilla ja Emotion-myymälöissä
 • Asiakasomistajapäivien edut Prismoissa, Sokoksilla ja Emotion-myymälöissä

Jos jostain syystä päätät luopua asiakasomistajuudesta, saat osuusmaksusi takaisin. Lue lisää asiakasomistajuudesta: S-kanava.fi.

Bonus alkaa kertyä 50 € kuukausiostoilla. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat ja asiakkuuden aikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin.
Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma-pe 9-16, p. 010 76 5858 (0,084 €/min).