Nyt kannattaa liittyä asiakasomistajaksi!

 

Sijoita 100 €, saat 100 € - Liity asiakasomistajaksi nyt!

Meillä parhaat edut on aina varattu asiakasomistajille.

Turun Osuuskaupan asiakasomistajan hyödyt sinulle:

- kerrytät ostoksistasi Bonusta kaikissa Turun Osuuskaupan, S-ryhmän sekä bonusyhteistyökumppaneidemme toimipaikoissa.

- Bonus on oikeaa rahaa, jota voi käyttää mihin haluat

- Pysyvästi edullinen ruokakori säästää rahaa muihin elämän menoihin

- Löydät kuukausittain vaihtuvat asiakasomistajaetusi S-mobiilista

- S-Etukortilla maksaessasi saat maksutapaetua

- S-Pankista saat maksuttomat peruspankkipalvelut

- S-Etukortilla saatavat hintaedut ravintoloissa, hotelleissa ja Sokoksilla ja Emotion-myymälöissä

- Asiakasomistajapäivien edut Prismoissa, Sokoksilla ja Emotion-myymälöissä

Jos jostain syystä päätät luopua asiakasomistajuudesta, saat osuusmaksusi takaisin. Lue lisää asiakasomistajuudesta: S-kanava.fi.

Sijoittamalla 100 € maksat täyden osuusmaksun ja pääset heti kerryttämään Bonusta. Lisäksi saat yhteensä 100 € arvoiset etusetelit:

- 2 kpl 20 € arvoisia etuseteleitä mihin tahansa TOK:n toimipaikkaan (1 seteli/ostokerta)

- 2 kpl 10 € arvoisia etuseteleitä TOK:n ravintoloihin ja kahviloihin

- 1 kpl 20 € arvoinen seteli TOK:n Prismoihin

- 1 kpl 20 € arvoinen seteli Sokos Wiklundille tai Emotion Myllyyn

Liittymisedut koskevat uusia asiakasomistajatalouksia, joiden kotikunta on Turun Osuuskaupan toimialueella ja jotka maksavat liityttäessä 100 € osuusmaksun. Edut ovat voimassa, jos siirrät jäsenyytesi toisesta osuuskaupasta Turun Osuuskauppaan. Liittymisetusetelien viimeinen voimassaolopäivä on 30.6.2023. Jos liityt mobiilissa tai verkossa 100 euron osuusmaksulla, lähetämme 100 euron setelit postitse ilmoittamaasi kotiosoitteeseen.

 

TOK:n toimialue

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan Turun Osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Liittymisedut ovat voimassa vain täyden 100 euron osuusmaksun maksaneille. Bonus alkaa kertyä 50 euron kuukausiostoilla. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat ja asiakkuuden aikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma-pe 9-16, p. 010 76 5858 (0,084 €/min).

S-mobiilin lataajalle 10 euron lisäetu!

Kun laatat liittymisen yhteydessä S-mobiilin, saat 10 euroa lisää ostosrahaa. Etu on 10 euron arvoinen maksaessasi kertaostoja missä tahansa Turun Osuuskaupan toimipaikassa. S-mobiiliedun saat käyttöösi lataamalla S-mobiilin puhelimen sovelluskaupasta. S-mobiilikuponki latautuu uusille liittyneille automaattisesti noin 3 vrk:n kuluttua S-mobiilin latauksesta. Kuponki on voimassa asiakasomistajaksi liittymispäivästä kolme kuukautta. S-mobiiliedun saa, kun liittyy ensimmäistä kertaa Turun Osuuskaupan jäseneksi ja jäsenyys on asiakasomistajatalouden pääjäsenyys. Huom! Voimassa oleva markkinointikielto estää etukupongin näyttämisen S-mobiilissa.

 

Liittyä voi helposti verkossa!

Voit liittyä asiakasomistajaksi ja avata S-Pankin palvelut joko S-mobiilissa sovellusta ladatessasi tai verkossa, kun:

- olet täysi-ikäinen (alaikäisenä voit liittyä S-ryhmän toimipaikan asiakaspalvelupisteessä. Katso lähin palvelupiste tästä.)

- sinulla on vakituinen osoite Suomessa

- sinulla on suomalainen henkilötunnus

- sinulla on verkkopankkitunnukset (osuusmaksun maksamiseen ja tunnistautumiseen)

Liity asiakasomistajaksi nyt!

 

Asiakasomistajaksi voi liittyä helposti koska vaan  verkkopalvelussamme
Jos liittyy mobiilissa tai verkossa 100 euron osuusmaksulla, lähetämme 100€ setelit postitse asiakasomistajan ilmoittamaan kotiosoitteeseen.

Liity S-mobiilissa

 

Liittyä voit  myös kauppareissulla

Liittyminen onnistuu helposti myös kauppareissun yhteydessä TOK:n asiakaspalvelupisteissä Prisma Itäharjulla, Loimaalla, Länsikeskuksessa, Myllyssä ja Piispanristillä sekä Sokos Wiklundilla ja S-market Vakka-Suomenkadulla Uudessakaupungissa. Aukioloajat tarkistat helposti S-mobiilista tai täältä. Voit myös varata helposti ajan tästä.