Opiskelijalle


Olemme koonneet tälle sivulle opiskelijalle sopivia etuja ja vinkkejä. Hyödynnä opiskelijan edut ravintoloissamme. Tutustu asiakasomistajuuteen ja S-Pankin palveluihin. Meiltä löydät myös aina avoimia työpaikkoja opintojen oheen.

Opiskelijan ravintolaetuja

Opiskeluaikana luodaan muistoja ja ystävyyssuhteita , jotka säilyvät läpi elämän. Ravintolamme tarjoavat erilaisia etuja ruoasta ja juomasta opiskelijakortilla. Hyödynnä edut ja nauti opiskelijaelämästä täysillä .

Opiskelijan etuja:

Bar Edison: valikoima hanatuotteita erikoishintaan

Bistro Elli & Deli Kupittaa: 10% kahvila- ja ruokatuotteista joka päivä

Original Sokos Hotel Kupittaan hotelliaamiainen maanantaista perjantaihin 12,90 (norm. 18,50)

Kuppis Rooftop Bar: juomaetu joka päivä 

Coffee House Wiklund: -10 % kahvilatuotteista ja alkoholittomista juomista joka päivä.

Hesburger Wiklund: -10 % ruoka- ja juomatuotteista sekä aterioista maanantaista torstaihin.

Trattoria Wiklund: 10% ruokatuotteista maanantaista torstaihin.

Walo Rooftop Bar: Kohtauspaikka Turun kattojen yllä, tarjoaa opiskelijoille erikoishintoja maanantaista torstaihin

 

Etu on henkilökohtainen ja sen saa opiskelijakorttia esittämällä. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. 

Joustavaa työntekoa opintojen ohella

Joustavat työaikamme mahdollistavat työnteon silloin, kun olet opinnoiltasi vapaa. Osa-aikaisena työntekijänä voit työskennellä esimerkiksi 10 tuntia viikossa ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Mikäli etsit työtä pääosin loma-ajoillesi, on sinun hyvä tietää, että työllistämme joka vuosi yli 600 kausityöntekijää kesä- ja joulusesonkiimme. Kausityöntekijänä työskenteleminen on oiva mahdollisuus tutustua eri toimialoihimme ja saada lisätienestiä opiskelija-arkea varten. Useampi kausityöntekijöistämme on myös jatkanut meillä vakituisena työntekijänä pienemmillä sopimustunneilla, ja nostanut tuntejaan taas seuraaviin lomajaksoihin. Joustavaa, eikö?

 

 

Kaikki tällä hetkellä avoimet työtehtävämme näet klikkaamalla alta!

 

Asiakaspalvelualalla saat arvokasta työkokemusta tulevaisuuden työelämään. Työntekijänämme sinulla on mahdollisuus kehittää omia taitojasi ja kouluttautua lisää myös työn ohella. Tarjoamme loistavat mahdollisuuden kehittää omaa urapolkua asiantuntija-, esihenkilö- ja muihin vastuutehtäviin S-ryhmän sisällä yhteistyössä S-ryhmän oppimis- ja valmennuskeskus Jollas-instituutin kanssa. Mikäli esihenkilöpolku S-ryhmällä kiinnostaa lue lisää S-Päällikköhausta täältä. S-Päällikköhaku syksyn 2023 osalta on päättynyt.