Sinustako meille S-Päällikkö?

Haku S-Päällikkö -valmennukseen on päättynyt

Hei sinä ammattikorkeakoulusta valmistunut tai juuri valmistumassa oleva! Oletko asiakaslähtöinen henkilö, joka nauttii yhdessä tekemisestä? Tartutko mielelläsi uusiin haasteisiin ja onko sinulla näkemystä ja intoa kehittää uutta sekä johtaa tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita?

Meillä Turun Osuuskaupalla olisi ÄSSÄ-mahdollisuus mahdollisesti juuri Sinulle – haku S-Päällikkö-valmennukseen on päättynyt! Kiitos kaikille hakijoille!

Haemme useampia haasteita pelkäämättömiä ja rohkeita tulevaisuuden esihenkilöitä, S-Päälliköitä, Turun Osuuskaupan market- ja matkailu- ja ravitsemiskauppaan.

S-Päällikkö on enemmän kuin esihenkilö! Hän on esihenkilönä valmentaja, välittäjä ja kuuntelija, onnistumisten mahdollistaja ja suurten kokonaisuuksien hahmottaja, joka ymmärtää kannattavuuden kulmakivet ja ihmiset menestyksen lähtökohtana.

Monipuolinen valmennus valmistaa S-Päällikön tulevaisuuden koitoksiin vastuullisissa esihenkilötehtävissä. Valmennusohjelman tavoitteena on antaa laaja-alaiset, käsitteelliset ja taidolliset valmiudet tuloksellisessa esihenkilötyössä toimimiseen käytännön työkierron kautta. Valmennuskokonaisuus kehittää osallistujan vuorovaikutus-, yhteistyö- ja valmentajataitoja sekä kykyä analysoida omaa toimintaa ja toimintaympäristöään. Tavoitteena on, että valmennettava kehittää itseään, myös työryhmää ja vastuualuettaan.

Valmennukseen voivat hakea ammattikorkeakoulusta valmistunut tai juuri valmistumassa oleva, jolla on alan kokemusta. Valmennus alkaa lokakuussa 2022 ja on kestoltaan noin vuoden mittainen. Valmennettavan kanssa solmitaan vakituinen ja kokoaikainen työsopimus, ja koulutusajalta maksetaan palkkaa. Valmennusohjelma sisältää käytännön työssäoppimista eri yksiköissä koko toimialueellamme Varsinais-Suomessa sekä verkko-opiskelua ja oppimistehtäviä. Valmennuksen aikana pääset lisäksi tutustumaan lähijaksoilla eri alueosuuskauppojen toimintaan.

Voit lukea S-Päällikkö-valmennuksesta lisää täältä!

Katso videolta, mitä Janina ja Santeri kertovat omasta valmennuksestaan.

 

Sinustako S-Päällikkö?