Sinustako meille S-Päällikkö?


Haku S-Päällikkö -valmennukseen on päättynyt

Oletko miettinyt päällikköuraa marketkaupan, matkailu- ja ravitsemiskaupan tai ABC- liikennekaupan toimialoilla? S-Päällikkö on S-ryhmän oma monipuolinen valmennusohjelma ja siitä valmistuu vuosittain Suomen parhaita päälliköitä.

S-Päällikkö on enemmän kuin esihenkilö, hän on valmentaja, välittäjä ja kuuntelija, onnistumisten mahdollistaja ja suurten kokonaisuuksien hahmottaja, joka ymmärtää kannattavuuden kulmakivet ja ihmiset menestyksen lähtökohtana.

 

 

Mikä? S-Päällikkö valmennus on ammatillisen koulutuksen käyneille, joilla on jo kertynyt alan työkokemusta tai ammattikorkeakoulun käyneille tai juuri valmistuvassa oleville suunnattu koulutusohjelma. Valmennusohjelma sisältää käytännön työssäoppimista eri yksiköissä koko toimialueellamme Varsinais-Suomessa sekä verkko-opiskelua ja oppimistehtäviä. Valmennuksen aikana pääset lisäksi tutustumaan lähijaksoilla eri alueosuuskauppojen toimintaan. Valmennuksen aikana saat täyden Turun Osuuskaupan tuen ja oman mentorin. Valmennuksen tavoitteena on, että henkilö työllistyy tulevaisuudessa toimialansa mukaan esihenkilötehtäviin Turun Osuuskauppaan.

 

Miksi? Valmennus antaa sinulle hyvät valmiudet toimia erilaisissa esihenkilötehtävissä ja auttaa sinua luomaan suhde- ja kontaktiverkoston muihin S-Päällikkö-valmennettaviin. Valmennusohjelman tavoitteena on muodostaa syvällinen tuntemus päätoimialastasi vahvasti käytäntöön nojaavan työkierron kautta. Samalla se kehittää vuorovaikutus-, yhteistyö- ja valmentajataitojasi sekä kykyäsi analysoida omaa toimintaasi ja toimintaympäristöäsi. Se auttaa saavuttamaan laaja-alaiset, käsitteelliset ja taidolliset valmiudet, joiden avulla S-Päällikkönä pystyt toimimaan vaativassa ja vastuullisessa vähittäiskaupan, matkailu- ja ravitsemisalan tai liikennekaupan esihenkilötehtävässä.

 

Milloin? Valmennus alkaa marraskuussa 2023 ja on kestoltaan noin vuoden mittainen. Valmennettavien kanssa solmitaan vakituinen ja kokoaikainen työsopimus, ja koulutusajalta maksetaan palkkaa.

 

HAE TÄÄLTÄ!

 

Videolla nykyiset S-Päällikkömme Saija, Iiro ja Jaakko kertovat sinulle lisää valmennuksesta ja omasta arjestaan meillä Turun Osuuskaupassa.