Turun Osuuskaupan kesärekry


Kiitos kesätyönhakijoille

Haku  kesätyöhön kesälle 2024 on tämän kesän osalta päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille ja tervetuloa uudet kesätyöntekijät!

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu on kesäharjoittelujakso, joka on tarkoitettu 15-17-vuotiaille joilla ei ole kertynyt merkittävästi työkokemusta lukuun ottamatta mahdollisia aikaisempia tutustumisjaksoja.

Voit tulla valituksi kesäharjoitteluun, jos täytät kaikki seuraavat ehdot:

  • olet kesäharjoittelun ajankohtana 15–17-vuotias
  • olet peruskoulussa, kymppiluokalla, lukiossa, VALMA- tai TELMA-koulutuksessa (HUOM! harjoitteluohjelmaan ei voi tulla valituksi, jos opiskelet ammattiin, olet suorittanut ammattitutkinnon tai olet valmistunut ylioppilaaksi)

Toivomme kesäharjoitteluun hakevalta reipasta ja iloista asennetta kesäharjoitteluun ja uskallusta asiakaspalvelutehtäviin, sekä halua oppia uusia asioita ja työelämän pelisääntöjä.

Vuonna 2024 harjoittelun kesto on kaksi viikkoa (kymmenen työpäivää) ja se voidaan sijoittaa 1.6.-31.8.2024 väliselle ajalle. Työaika on maksimissaan  6 h päivässä ja se sijoittuu ma-pe kello 8-18 välille. Harjoitteluun ei kuulu ilta- tai viikonlopputöitä.

Harjoittelijalle maksetaan palkkaa 395 €.

Me Turun Osuuskaupassa tarjoamme kesällä 2024 yli 600 nuorelle mahdollisuuden kahden viikon kesäharjoittelujaksoon joko kaupan toimipaikassa, hotelleissa, Sokos Wiklundilla, Emotion Myllyssä tai Skanssissa, ravintoloissa tai liikennemyymälöissä. Mikäli haluat tutustua tarkemmin toimintaamme, niin käy katsastamassa mitä kaikkea me Turun Osuuskaupassa tarjoamme asiakkaillemme ja työntekijöillemme osoitteessa: www.tok.fi.

Huomioithan, että mikäli olet ollut kertaalleen esimerkiksi kaupassamme kesäharjoittelussa, et voi tulla valituksi toistamiseen kauppaan, vaan voimme tarjota mahdollisuuden hotellista, ravintolasta tai ABC-liikennemyymälästä.

Hakemusten perusteella jatkoon valituille soitetaan numerosta 010 764… tai lähestytään sähköpostitse huhti- ja toukokuun aikana. Valinnat kesäharjoittelijoista pyritään tekemään toukokuun loppuun mennessä.

Mikäli jokin jäi askarruttamaan, voit kysyä lisätietoa toimipaikkojemme esimiehiltä arkisin klo 9–15 tai meidän rekrytiimiläisiltä sähköpostitse osoitteesta tok.rekrytointi@sok.fi.

 

Huippukivaa duunikesää odottaen,

tokkilaiset

Näin 5.2. päättyneen varsinaisen kesärekryn haku etenee

 

Lähetä hakemus

Viestintä

Haastattelu

Valinta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Hakemuksen lähettäminen

Kerro meille hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi, mahdollisesta aiemmasta kokemuksestasi, kesän käytettävyydestäsi sekä sinua kiinnostavista työtehtävistä ja toimipaikoista! Muistathan täyttää yhteystieto- ja muut kysymyskentät huolellisesti, jotta voimme olla sinuun helposti yhteydessä rekrytointiprosessin etenemisestä. Hakemuksen lähetettyäsi tulet saamaan automaattisen viestin, jossa kerrotaan, että hakemuksesi on tullut perille.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian!

2. Viestintä

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä rekrytointiprosessin etenemisestä joko sähköpostitse tai puhelimitse 010764-alkuisesta numerosta.

Lähetämme haastatteluun eteneville hakijoille haastattelukutsun sähköpostitse. Seurailethan siis sähköpostiasi aktiivisesti ja tarkista myös roskapostisi, sillä toisinaan viestit saattavat päätyä sinne.

Mikäli et etene haastatteluvaiheeseen, olemaan sinuun yhteydessä sähköpostitse mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

3. Haastattelu

Haastattelut järjestetään sekä livetilaisuuksina että etätoteutuksin Microsoft Teamsin välityksellä, riippuen toimipaikan maantieteellisestä sijainnista, johon osoitat kiinnostuksesi. Lisätietoa toteutustavasta löytyy haastattelukutsusta.

4. Valinta

Tulet saamaan tiedon haastattelusta jatkoon etenemisestä suoraan rekrytoivalta esihenkilöltä. Mikäli et etene haastatteluvaiheesta jatkoon, viestimme sinua sähköpostitse mahdollisimman pian haastattelusi jälkeen.

Mikäli olet tullut valituksi kesätyöhön, pääsette tämän jälkeen sopimaan työn aloitusjärjestelyistä esihenkilösi kanssa. Työ alkaa kesätyöntekijöille yhteisissä perehdytyspäivissä.

 

Mikäli jokin Turun Osuuskaupan kesätyöhakuun liittyen mietityttää sinua ennen hakua tai rekrytointiprosessin aikana, voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostitse tok.rekrytointi@sok.fi.

 

HR:n vinkit kesätyönhakijoille

Lähde: Oikotie – Vastuullinen kesäduunitutkimus 2023

 

Viime vuoden kesätyöntekijät kertovat, millä keinoilla onnistut työnhaussa. Lue blogi täältä.