Turun Osuuskauppa avasi ABC-automaatin Uuteenkaupunkiin


4.1.2010

                                                                                                                                   LEHDISTÖTIEDOTE

                                                                                                                                  Julkaisuvapaa HETI

 

ABC-automaattien palveluverkosto on vihdoinkin laajentunut Uuteenkaupunkiin.

ABC Uudenkaupungin polttoaineautomaatti avattiin 29.12.2009 Vakka-Suomenkadun S-Marketin yhteyteen. Uudestakaupungista on etsitty paikkaa ABC-automaatille koko vuosikymmen. ”Hienoa saada projekti päätökseen vielä samalla vuosikymmenellä”, toteaa ABC ketjupäällikkö Mikko Malmberg. Nyt avattu automaatti täyttää ABC-verkostossa olleen aukon.

Uusi ABC-automaatti tuo asiakasomistajille mahdollisuuden tankata ABC:lla ja mahdollistaa ostosten keskittämisen ja Bonuksen keräämisen entistä paremmin. Polttoneste nostaa monen asiakasomistajan Bonusprosentin ylöspäin, parhaimmil-laan joka kuukausi jopa viiteen prosenttiin.

Turun Osuuskauppa harjoittaa liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa 4 ABC-liikennemyymälällä ja 20 ABC-automaattiasemalla.

TOK on yli 114 000 varsinaissuomalaisen perheen omistama osuuskauppa

Turun Osuuskauppa toimii 23 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille. Turun Osuuskauppa toimii market-, liikennemyymälä-, majoitus- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa työllistäen yli 2 300 henkilöä.

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, ketjupäällikkö Mikko Malmberg 010 764 4075