Turun Osuuskauppa suunnittelee Sale Hämeenkadun laajentamista


25.6.2024

Turun Osuuskauppa on hankkinut Turussa Sale Hämeenkadun vieressä sijaitsevan liiketilan ja suunnittelee Sale Hämeenkadun laajentamista kevään 2025 aikana.

– Uusi liiketila mahdollistaa Sale Hämeenkadun nykyisten tilojen laajentamisen noin 300 neliöllä. Samassa yhteydessä tarjoutuu hyvä tilaisuus nykyisen myymälän uudistamiseen kauttaaltaan. Suunnittelutyöt ovat juuri startanneet ja tavoitteena on aloittaa uudistustyöt ensi talvella. Näillä näkymin valmista olisi keväällä 2025, kertoo Turun Osuuskaupan kiinteistöjohtaja Janne Alho.

Turun Osuuskauppa on viime vuosina panostanut vahvasti market-kaupan kehittämiseen ja viimeisen viiden vuoden aikana investoinnit päivittäistavarakauppaan ovat olleet yli 110 miljoonaa euroa.

– Tavoitteenamme on palveluita parantamalla helpottaa asiakasomistajien arkea ja lisätä hyötyä omasta kaupasta. Myymäläuudistukset ovat yksi osa tätä tekemistä, mutta yhtä lailla pidämme jatkuvasti huolta toimipaikkojen hyvästä kunnosta, edullisesta hintatasosta ja kattavista valikoimista, toteaa market-kaupasta vastaava toimialajohtaja Sami Junnila.

Sale-verkoston kehittäminen parantaa erityisesti Turun keskusta-alueen palveluja ja vahvistaa lähikaupan palveluja kotikulmilla. Turun Osuuskaupalla on tällä hetkellä yhteensä 29 Sale-myymälää, joista 11 sijaitsee Turun keskustan tuntumassa. Uusin tulokas Turun keskusta-alueella on Sale Verkahovi, joka avattiin toukokuun lopussa.

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, kiinteistöjohtaja Janne Alho, puh. 010 764 4005
Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Sami Junnilla, puh. 010 764 5007