Sointu Borg rohkaisee nuoria syyskuussa Turussa


24.6.2024

Yrittäjä, ekonomi, Diili-voittaja, mediapersoona ja intohimoinen puhuja Sointu Borg saapuu Turkuun nuorille suunnattuun tapahtumaan syyskuussa.

Turun musiikkijuhlat (TMJ) kutsuu yhdessä Turun Osuuskaupan (TOK) kanssa Sointu Borgin nuorille suunnattuun tapahtumaan kertomaan omasta ”anteeksipyytelemättömästä” asenteestaan elää. Asenne kantoi myös tapahtuman nimeksi asti: Sointu Borg – Anteeksipyytelemätön asenne. Tapahtuman taustalla on halu tavoittaa nuoria kaikista taustoista sekä tarjota turkulaisille myös maksuttomia korkean laadun tapahtumia.

”Odotan innolla tulevaa puhekeikkaani Turussa, sillä kaupunki on täynnä energiaa ja inspiroivia ihmisiä. Nuoret ovat minulle erityisen tärkeä kohderyhmä, koska heissä on tulevaisuuden potentiaali ja intohimo muuttaa asioita parempaan suuntaan. Odotan innolla tätä tilaisuutta jakaa ajatuksiani nuorten kanssa”, Borg kommentoi tapahtumaa.

Borg on tullut erityisesti TikTok-sovelluksessa tunnetuksi siitä, että hän auttaa ja kannustaa nuoria elämän kimuranteissa tilanteissa.

Turun musiikkijuhlien myynti- ja markkinointipäällikkö Eveliina Salminen ei malta odottaa syyskuun tapahtumaa. ”Soinnun tekemä työ, etenkin nuorille, on tärkeää. On upeaa saada hänet meidän vieraaksemme syyskuussa. Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden päästä kuuntelemaan ja tapaamaan Sointua, ja siksi tapahtuma onkin maksuton. Toivottavasti kaikki Soinnun asenteesta kiinnostuneet löytävät paikalle!” Salminen kommentoi.

Tapahtuma järjestetään yhteistyönä kahden turkulaisen organisaation kesken, Turun musiikkijuhlien ja Turun Osuuskaupan. Järjestäjät ovat tehneet pitkään yhteistyötä Turun seudulla.

”Turun musiikkijuhlat on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme ja halusimme yhdistää voimamme nuorten hyväksi. Sointu Borgin rohkea ja kantaaottava ote ajankohtaisiin asioihin tukee tavoitettamme nostaa esiin nuoria puhuttelevia teemoja. Samalla tarjoamme nuorille mahdollisuuden osallistua matalalla kynnyksellä mielenkiintoiseen tapahtumaan ja tavata muita nuoria”, toteaa viestintä- ja markkinointijohtaja Minna Karhu Turun Osuuskaupasta.

TMJ X TOK: Sointu Borg – Anteeksipyytelemätön asenne Radisson Blu Marina Palace Hotellissa 25.9. klo 17. Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Lisätiedot osoitteesta tmj.fi.