Pysyvästi alennetut hinnat jo 11 S-marketissa


3.2.2021

Turun Osuuskauppa jatkaa määrätietoista hintatason alentamista oman alueensa S-marketeissa. Tavoitteena on palvella alueen asiakkaita entistäkin kilpailukykyisemmin ja helpottaa asiakkaiden arkea tekemällä ruokalaskusta pienemmän.

Noin 1000 tuotteen hinnat laskevat 4.2.2021 pysyvästi Raision ja Naantalin S-marketeissa ja 500 tuotteen hinnat Mynämäen ja Piikkiön S-marketeissa. Jo aiemmin hinnat ovat laskeneet Liedon, Paimion, Paraisten, Kaarinan ja Majakkarannan S-marketeissa sekä S-market Manhattanilla ja Uudessakaupungissa Vakka-Suomenkadun S-marketissa.

– Haluamme olla näiden alueiden asiakkaiden ykkösvaihtoehto ostospaikkaa valittaessa. Hinnat ovat laskeneet suosituimmissa tuotteissa jauhelihasta, maidosta ja juustoista aina vauvanvaippoihin, kertoo marketkaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Junttila.

Hintojen alennus otetaan vain ja ainoastaan omasta katteesta.
– Tehostamme omaa toimintaamme ja seuraamme kuluja tarkalla silmällä. Tätä kautta tulevat säästöt ohjaamme suoraan hinnan alennuksiin. Luotamme, että tehostamalla toimintatapojamme ja myyntivolyymin kasvun avulla pärjäämme kilpailussa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin, Junttila jatkaa.

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Junttila, puh. 010 764 4005