Onko sinulla Bonukset jemmassa?


4.12.2020

Jaana Evesti

Moni asiakasomistaja kerryttää kuukaudesta ja vuodesta toiseen S-Etukortillaan Bonusta S-ryhmän toimipaikoissa, muttei tiedä mihin tai miten paljon Bonusta on ajan saatossa kertynyt. S-Pankin kesäkuussa julkaiseman tiedon mukaan asiakasomistajien tileillä on odottamassa jopa 350 miljoonaa euroa käyttämätöntä rahaa.

Käyttämällä siis vihreää S-Etukorttia S-ryhmän toimipaikoissa voi kerryttää rahana maksettavaa Bonusta.
S-Etukortit kannattaa hankkia kaikkien perheenjäsenten käyttöön ja varmistaa, että kaikki taloudessa
asioivat kerryttävät yhteistä Bonuspottia. Turun Osuuskaupan asiakasomistajat ovat alkuvuoden aikana kerryttäneet Bonusta yhteensä jo lähes 18 miljoonaa euroa, joka tarkoittaa keskimääräisesti noin 110 euroa jokaista Turun Osuuskaupan asiakasomistajataloutta kohden. Kortti onkin viuhunut poikkeuksellisen vuoden aikana ahkerammin kuin edellisenä vuonna, sillä maksetun Bonuksen määrä on mukavassa kasvussa. Korona-aika kurittaa kaikkien taloutta, ja viimeistään nyt on viisasta hyödyntää oman kaupan pysyvästi edullinen ruokakori sekä siihen vielä kaupan päälle maksettava Bonus ja maksutapaetu. S-Etukortilla maksettaessa on helppoa kerryttää 0,5 prosentin lisäbonus, jota kutsutaan maksutapaeduksi.

Jos sinä olet jemmannut Bonuksesi sinne jonnekin, niin ei huolta sillä tilanne on helppo tarkistaa. Bonuksen maksamista varten jokaiselle asiakasomistajalle avataan liittymisen yhteydessä S-Pankkiin tili, jolle maksetaan asiakasomistajan omasta ja mahdollisista rinnakkaiskorteista kertyvä Bonus kerran kuussa.

Kätevimmin oman Bonus-saldon pääsee tarkistamaan S-mobiili-sovelluksesta, johon voi kirjautua kaikilla pankkitunnuksilla. S-mobiilista löytyy myös esimerkiksi S-Pankin palvelut ja tietoa omista ostoksista.
Bonus-saldon voi tarkistaa myös Omalta S-kanavalta, jonne pääsee kirjautumaan osoitteesta tok.fi tai S-Pankin verkkopankin kautta. Myös kaikissa toimipaikoissa olevilta S-Etukorttipäätteiltä voi tarkistaa
Bonuksen maksutilin saldon.

Joulukuussa palkitsemme kaikkia bonustelevia asiakasomistajiamme ylimääräisellä arvonnalla. 1.-21.12. välisenä aikana bonustelleiden Turun Osuuskaupan asiakasomistajien kesken arvotaan mukava potti (500e S-ryhmän lahjakortti), jolla voit ostaa vaikka jouluruoat tai käyttää muihin viime hetken lahjaostoksiisi. Mitä enemmän bonusostokertoja, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa. Tervetuloa jouluostoksille omaan osuuskauppaasi!

P.s. Jos jokin omassa asiakasomistajuudessa tai S-Pankin asiakkuudessa askarruttaa, niin meillä palvellaan
sinua kolmenkymmenen ammattilaisen tiimillä Prisma Itäharjulla, Loimaalla, Länsikeskuksessa, Myllyssä ja Piispanristillä sekä Sokos Wiklundilla ja S-market Vakka-Suomenkadulla Uudessakaupungissa. Voit varata ajan helposti osoitteessa s-pankki.fi/Asiakaspalvelu/Asiakaspalvelupisteet, ajanvaraus (pl. Uusikaupunki) tai asioida meillä kauppareissun yhteydessä. Aukioloajat tarkistat helposti S-mobiilista tai täältä.

 

Kirjoittaja on asiakkuuspäällikkö, joka rakastaa suomalaista luontoa, erityisesti saaristoa ja tuntureita. Ikävöi lunta ja hiihtoretkiä etelän jatkuvassa syksyssä.