Miksi yrityksen kannattaa ottaa S-Business -kortti?


19.9.2023

Katri Paavilainen

 

Yritykset kysyvät usein, että miksi heidän kannattaa ottaa S-Business-kortti, kun heillä on jo vihreä asiakasomistajakortti, eli S-Etukortti. Asiakasomistajan S-Etukortti on tarkoitettu kuluttajan yksityisiin ostoihin, kun taas S-Business-kortti on tarkoitettu yrityksen tai seuran hankintoihin. S-Business-asiakkaat saavat hankinnoista alennusta, helpotusta taloushallintoon ja koko S-ryhmän palvelut käyttöönsä.

S-Business-asiakkaan hyödyt

S-Business on kotimainen, maksuton ja kuititon yrityskortti, joka sopii niin yrityksille kuin yhteisöille toimialasta riippumatta. Kortti käy yli 1800 S-ryhmän toimipaikassa (ABC-ketjut, Prismat, S-market, S-Kaupat.fi, Salet, Alepat, Sokokset, Emotionit, S-ryhmän ravintolat ja hotellit).

Kortilla saat ostoksistasi alennusta ja etuja. Kuittia ei tarvitse säästää, vaan kirjanpidon tarvitsemat tiedot löytyvät valmiiksi kuukausittaiselta korttilaskulta. S-Business-kortti on avain S-ryhmään.

S-Business-kortti on aidosti kuititon

Yksi kortin parhaimmista ominaisuuksista on ehdottomasti se, että kuittia ei todellakaan tarvitse säästää, vaan kerran kuukaudessa saat koontilaskun, jonka voi suoraan lähettää kirjanpitoon tai kirjanpitäjälle. Laskulla löytyy kaikki kuittitiedot ja on suoraan ALV-vähennyskelpoinen. Tämä helpottaa yritystä tai seuraa pysymään ajan tasalla, eikä tarvitse murehtia, että onko kuitti tallessa! S-Business-kortin etuna on lisäksi se, että yrityksen työntekijän tai seuran jäsenen ei tarvitse käyttää omaa rahaa, vaan maksut onnistuvat suoraan S-Business-kortilla.

Valitse kortti tarpeen mukaan

S-Business-korteista löydät sopivan juuri sinun yrityksesi tai yhteisön tarpeisiin. Yleiskortilla maksat kaikki ostokset missä tahansa S-ryhmän toimipaikassa, kun taas ABC-korteilla ostomahdollisuutta on rajattu koskemaan vain tiettyjä tuotteita.

S-Business-kortit voivat olla joko henkilökohtaisia tai yhteiskäyttökortteja. Henkilökohtainen kortti on nimetty tietylle henkilölle, kun taas yhteiskäyttöinen kortti voidaan nimetä esimerkiksi auton rekisterin tai yksikön mukaan.

S-Busineksen lisäpalvelut

S-Business-palveluihin kuuluvat myös maksuttomat palvelut S-Business-mobiili ja -Manager.

S-Business-mobiilissa voit reaaliaikaisesti lisätä selitteen ostoille ja tämä tieto siirtyy automaattisesti koontilaskulle. Lisäksi voit tarkastella ostojasi S-Business-mobiilissa sekä tarkistaa korttisi PIN-koodin kädenkäänteessä.

S-Business Managerilla pystyt hallinnoimaan asiakkuuttasi. Managerissa onnistuu helposti lisäkorttien tilaaminen ja korttien sulkeminen. Lisäksi siellä pystyy hallinnoimaan korttien käyttöoikeuksia ja tekemään rajoituksia korteille. Palvelussa on myös mahdollista automatisoida S-Business-tapahtumien kulukäsittely yhdistämällä S-ryhmän tuoteryhmät yrityksen omaan tilikarttaan. Tällöin S-Business-tapahtumat tiliöityvät kuukausilaskulla suoraan yrityksen toiveiden mukaisesti.

Miksi siis S-Business- kortti?

Haluatko tietää enemmän S-Busineksesta tai S-ryhmän palveluista yrityksille tai yhdistyksille? Autan sinua mielelläni. Voit ottaa minuun suoraan yhteyttä katri.paavilainen@sok.fi tai 010 768 0219 ((8,35 snt/puh + 12,09 snt/min).

Kotimainen ja kuititon yrityskortti – S-Business