Uudistunut Prisma Mylly on monipuolinen


30.9.2015

Prisma Myllyn ja sen yhteydessä toimivan ravintolakokonaisuuden – Kulman Keittiön ja Kulman Kuppilan – uudistustyöt ovat valmistuneet. Uudistunut Prisma Mylly avataan torstaina 1.10.2015 klo 8 ja Kulman Keittiö ja Kulman Kuppila perjantaina 2.10.2015 klo 16.

– Prismassa olemme kiinnittäneet erityistä huomioita tuoretuotteisiin. Uusi palvelutorimme on aikaisempaa pidempi ja tuotevalikoimaltaan monipuolisempi ja herkullisempi.  Oma paistopisteemme tarjoaa joka päivä tuoretta leipää sekä leivonnaisia. Erityismaininnan ansaitsee raikas ja houkutteleva hedelmä- ja vihannesosastomme, sanoo toimialajohtaja Mikko Rauhanen.

Myllyn Prismassa on edelleen monipuolinen käyttötavaravalikoima. Käyttötavaroista ja päivittäistavaroista on koottu uudenlaisia asiointia helpottavia ostoskokonaisuuksia. Asiointia helpottavat myös leveät käytävät sekä selkeät osastokokonaisuudet.

Elokuussa Prisma Myllyn yhteyteen avattiin Turun Osuuskaupan ensimmäinen ruoan verkkokauppa, Prisma Kauppakassi -palvelu. Lisäksi Prisman kassalinjastolla otettiin käyttöön viisi itsepalvelukassaa nopeuttamaan ja helpottamaan kaupassa asiointia.

Kulman Keittiöstä uusia makuja ja helpompaa arkea

– Kulman Keittiössä valmistamme herkullista ravintolatasoista ruokaa Prisman palvelutorilla myytäväksi. Asiakas voi nyt kätevästi kauppareissulla napata mukaansa jatkuvasti ajassa kiinni olevia, sesongin mukaan vaihtuvia valmiita ruokia. Yksi valteistamme on myös paikallisuus ja Kulman Keittiö tekeekin yhteistyötä useiden lähituottajien kanssa, kertoo toimialajohtaja Mikko Eskelinen.  

Kulman Keittiö valmistaa Prisma Myllyn palvelutorille muun muassa salaatteja, täytettyjä leipiä ja patonkeja, leivonnaisia ja valmiita perinteisiä kotiruokia.

Kulman Kuppilassa herkutellaan ostosten lomassa

Buffet & Leipomokahvilan tilalla palvelee uusi, lämminhenkinen ja viihtyisä Kulman Kuppila. Se tarjoaa Kulman Keittiössä itse valmistettuja herkkuja päivän jokaiseen hetkeen – aamupuurosta iltapalaan, maukasta kotiruokaa unohtamatta. Ruokailla voi ostosreissun lomassa paikanpäällä tai ostaa tuotteet kotiin viemisiksi.