Turun Osuuskaupan joulurekry

Turun Osuuskaupan joulurekry on nyt auki!

Myyjäksi, tarjoilijaksi, kahvilatyöntekijäksi, kokiksi, saliapulaiseksi tai Hesburger-työntekijäksi Turun Osuuskauppaan?

Etsimme jälleen asiakaspalvelijoita avuksemme vilkkaaseen joulun sesonkiaikaan Turun Osuuskaupan market-, ravintola- sekä tavaratalokauppaan! Sesonkityö antaa arvokasta kokemusta asiakaspalvelutyöstä vilkkaassakin työympäristössä. Sesonkityön kautta sinulla on myös mahdollisuus tutustua paremmin kaupan sekä ravintola-alan työtehtäviin.

Kaupan alalla työ sisältää sekä tuotteiden hyllytys- ja esillepanotyötä, myymälän kunnossapitoon liittyviä tehtäviä sekä kassatyöskentelyä. Ravintola-alan työtehtävät pitävät sisällään annostarjoilua, blokkaustyötä ja astiahuollon sekä toimipaikan viihtyvyyden ylläpitämiseen liittyviä työtehtäviä. Kaikista tärkeintä meille palvelualan tehtävissämme on kuitenkin asiakaspalvelu, jossa onnistuu parhaiten avoimella ja asiakkaiden tarpeet huomioivalla vuorovaikutuksella ja reippaalla asiakaspalveluotteella. Sen lisäksi työskentelemme tiimeissä, jolloin hyvät työyhteisötaidot, kuten toisten huomioon ottaminen, avuliaisuus, ystävällisyys sekä selkeä ja avoin kommunikointi ovat avainroolissa! Positiivinen, yhdessä tekemisen meininki heijastuu aina myös asiakkaisiimme!

Työt sijoittuvat eripituisina määräaikaisuuksina ajanjaksolle lokakuu-tammikuu ja työtä on noin 10 tuntia viikossa. Haku on käynnissä 19.9.-8.10.2023. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille jo pian.

 

 

Miten haku etenee?

Kun olet jättänyt meille hakemuksesi, seuraa sähköpostiasi, johon tiedotamme sinua rekrytointiprosessin etenemisestä. Seurailethan myös roskapostiasi, sillä toisinaan viestit saattavat päätyä myös sinne. Puhelimitse tavoittelemme sinua numerosta, jonka tunnistat alkupäätteestä 010 764-.

Sesonkityöntekijöiden rekrytointi etenee useilla toimialoillamme eri tahtiin. Myös yleisen tilanteen kehitys vaikuttaa olennaisesti rekrytointitarpeeseen ja työntekijöiden määrään. Pyrimme informoimaan hakijoita mahdollisimman hyvin koko rekrytointiprosessin ajan.  Viestimme jokaiselle hakijallemme rekrytointiprosessin etenemisestä puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään marraskuun loppuun mennessä.

Mikäli sinulla herää jotakin kysyttävää työskentelystä joulusesongissa meillä Turun Osuuskaupassa, HR-asiantuntijamme Jenna Pajulo kertoo sinulle mielellään lisätietoja. Ole rohkeasti yhteydessä, Jennan tavoitat parhaiten arkisin klo 10-15 numerosta 0107644039. Lisätietoja rekrytoinnista voit kysyä myös osoitteesta tok.rekrytointi@sok.fi .

 

 

 

Viime vuoden kesätyöntekijät kertovat, millä keinoilla onnistut työnhaussa. Lue blogi täältä.

 

 

Vinkkejä työnhakuun:

Mikäli kysessä on yksi ensimmäisistä työnhauistasi, työpaikkaan hakeminen ja työhaastatteluun pääseminen voivat olla jännittäviä asioita. Riittää kuitenkin, että haastattelukutsun saatuaan valmistautuu siihen huolellisesti ja saapuu paikalle omana reippaana itsenään. Kokosimme yhteen viisi vinkkiä, joiden avulla valmistautuminen työhaastatteluun sujuu paremmin:

 

1. Saavu haastatteluun ajoissa. Reipas tervehtiminen jää haastattelijan mieleen ja antaa hyvän ensivaikutelman!

2. Ole läsnä haastattelussa. Myönteinen suhtautuminen työhön ja energinen asenne välittyyn haastattelussa, sellaista ihmistä me haemme myös tiimiimme. Ei haittaa jos sanat menevät sekaisin. Tärkeintä on, että uskaltaa yrittää. Kuuntele ja uskalla kysyä, mikäli jokin askarruttaa.

3. Meillä töissä oleminen on kuin olisit osa isoa joukkuetta. Joukkueeseemme kuuluu monenlaisia ihmisiä ja jokaisella on siinä omat vahvuutensa. Tuo esiin halusi ja kykysi toimia osana joukkuetta, se on iso plussa. Uudet vahvistukset tuovat aina oman arvokkaan lisänsä tiimiin.

4. Muista pitää huolta itsestäsi. Nuku riittävästi ja syö hyvin ennen haastatteluun saapumista. Terveet elämäntavat näkyvät ulospäin ja edesauttavat myös fyysisessä työssä jaksamista. Kun itsellä on hyvä olo, näkyy se positiivisesti myös työpaikalla.

5. Näytä halusi oppia, kasvaa ja kehittyä meillä. Aiemmalla kokemuksella tai koulutuksella ei ole väliä, riittää että asenne on oikea. Kun sesonkityön hoitaa hyvin, on suuri mahdollisuus työllistyä meille jatkossakin. Meillä on jatkuvasti auki useita erilaisia tehtäviä, tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua asiakaspalvelun ammattilaisena sekä tuemme myös työntekijöidemme liikkuvuutta myös S-ryhmän sisällä. Mahdollisuuksia meiltä ei puutu!

 

Toivotamme onnea työhakuun!

 

Turun Osuuskaupan rekrytiimi