Radisson Blu Marina Palacen kokous- ja juhlakerros uudistui – entistä upeammat puitteet Aurajoen varrella Turussa


9.3.2018

Turun Radisson Blu Marina Palace Hotelin kokous- ja juhlakerros päivitetään laadukkaaksi elämyskeitaaksi.

Marinan kokous- ja juhlakerroksen uudistaminen on yksi osa Turun Osuuskaupan hotelliliiketoimintaan suunnattavista suurinvestoinneista, joiden myötä olemme vahvasti mukana kehittämässä Turun vetovoimaisuutta niin matkailu- kuin tapahtumakaupunkina, hotellinjohtaja Sanna-Liisa Byskata kertoo.

Radisson Blu Marina Palace Hotel on ollut yli 40-vuotisen historiansa ajan Turun maineikkain ja arvostetuin tapahtuma- ja kokoustalo.

– Meille on tärkeää, että olemme mukana ajassa ja voimme tarjota asiakkaidemme tilaisuuksiin upeat puitteet. Sen vuoksi uudistimme kaikki kokous- ja juhlatilat tekniikkaa sekä sisustusta ja kalustusta myöden, jotta tilaisuuksien järjestäminen sujuu entistä laadukkaammin, toimintavarmemmin sekä helpommin. Kokous- ja juhlakerroksen värimaailma ja linjakas kalustus täydentävät jo toteutettujen sisääntulokerroksen sekä huoneiden uudistusta luoden koko taloon yhtenäisen ja harmonisen ilmeen. Tiloja voidaan hyödyntää jatkossa entistä kätevämmin myös ristiin sekä siirtoseinien ansiosta monimuotoisempiin kokonaisuuksiin jopa 400-1000 henkilölle, Byskata jatkaa.

Luonnonläheisyys ja lähellä virtaava vesi ovat kiinteä osa Marina Palacen perimää ja siksi voimakkaasti inspiroimassa myös hotellin uudistuneissa kokous- ja tapahtumatiloissa. Radisson Blu Marina Palacesta on uudistuksen myötä kokonaisvaltainen elämyskeidas ja kumppani, joka tarjoaa vierailleen mahdollisuuden myös tutustua ja uppoutua paikalliseen, aitoon elämänmenoon. Virtaava vesi on inspiroinut myös uudistuvien tilojen visuaalista ympäristöä. Marinan kokous- ja juhlakerroksen suunnittelusta vastaa Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co.

– Me dSignissa lähdemme aina tunnelmasta ja panostamme valaistusratkaisuihin. Hotellin editse kulkeva virtaava vesi innoitti sekä visuaalisia valintojamme että joustavia, tarpeen mukaan helposti muunneltavia tilaratkaisuja. Päivitimme klassikkohotellin tähän päivään tuomalla tyylikkään tummaan kokonaisuuteen veden välkettä roosan ja smaragdin tyyppisillä aksenttiväreillä ja kiiltävillä materiaalivalinnoilla. Tätä päivää ovat myös sisustuksen luontevana osana toimivat, alan huippua edustavat AV-ratkaisut, kertoo Head of design Samuli Hintikka, dSign Vertti Kivi & Co:sta.

Lisätietoja:
Hotellinjohtaja Sanna-Liisa Byskata, puh. 010 764 4951

TOK on yli 150 000 varsinaissuomalaisen talouden omistama osuuskauppa. Turun Osuuskauppa toimii päivittäis- ja erikoistavarakaupassa, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa 20 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille.