Lemmikki on tervetullut vieras myös hotelliin


20.5.2013

Sokos Hotellit ja Best Friend Group toivottavat lemmikit, erityisesti koirat, tervetulleiksi iloisella yllätyksellä!

Koirien määrän kasvaessa Suomessa tasaisesti myös koiran kanssa matkustavien lukumäärä kasvaa koko ajan. Usein matkalle lähdetään näyttelyyn, mutta entistä enemmän koira matkustaa muun perheen mukana myös loma- ja jopa työmatkoilla. Sokos Hotellit ja Best Friend Group haluavatkin kannustaa ottamaan myös koiran mukaan matkalle, sillä koiraihmisten toiveet lemmikkiystävällisestä hotellista ovat nyt toteutuneet.

Koirien kanssa matkustaville tärkeitä asioita ovat mm. tilava huone, helppo uloskäynti, tieto mahdollisista palveluista kuten koirapuistot ja lähin eläinlääkäri sekä yleinen lemmikkiystävällinen ilmapiiri. Best Friend Groupin tekemässä asiakaskyselyssä yli 3 000 vastaajaa nimesi merkittävien asioiden joukkoon myös huoneen savuttomuuden ja materiaalien lemmikkiystävällisyyden. Erityistä iloa asiakkaille tuottivat myös yllätyksenä annetut makupalat ja lemmikkituotteet.

Jokainen koiran kanssa Sokos Hotelliin majoittuva saa tullessaan tervetuliaispaketin, joka sisältää Best Friend -tuotteita, kuten mm. puruluita, pihvitikkuja ja kakkapusseja. Paketti sisältää myös hotellikohtaista tietoa esimerkiksi lähimmistä koirapuistoista ja eläinlääkäripalveluista.

”Lemmikit matkustavat omistajiensa kanssa näyttelymatkoilla, lääkärikäynneillä tai ovat muuten vain osa matkaseuruetta. Lemmikin ottaminen matkalle ei estä hotellissa yöpymistä. Lemmikit omistajineen ovat meille tervetulleita ja pyrimme tekemään heidän matkastaan helpompaa”, kertoo konseptipäällikkö Heidi Mikkonen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

Paljon koirien kanssa matkustavien asiakkaiden toiveet ovat tuttuja myös Pohjoismaiden suurimmalle lemmikkitarvikealan yritykselle Best Friend Groupille. ”Olemme iloisia saadessamme yhteistyökumppaniksi majoitusalan yrityksen, joka näkee lemmikin tärkeänä asiakkaana ja osana perhettä”, iloitsee yhteistyöstä Groupin operatiivinen johtaja Karri Pulli. ”Koiranomistajien määrä Suomessa kasvaa koko ajan ja siksi myös koiranomistajille tarjottavien palveluiden kysyntä kasvaa samassa suhteessa”, mainitsee Pulli.