Asiakkaalle lahjaksi onnellisia unia


15.11.2019

Sokos Hotelleilla on nyt täysin uusi lahjakortti myynnissä. Voit ostaa hotelliyön lahjaksi asiakkaallesi tai vaikkapa henkilökunnallesi.

Sokos Hotelleilla on nyt täysin uusi lahjakortti myynnissä! Voit ostaa lahjaksi asiakkaallesi tai vaikkapa henkilökunnallesi hotelliyön joko standard- tai superiorluokan huoneessa. 
Lahjakortti maksaa standard-huoneeseen 120 €/vrk ja superior-huoneeseen 140 €/vrk. Kortteja ostat yrityksesi käyttöön (vaatii Y-tunnuksen) kätevästi osoitteesta: S-lahjakortti.fi
 
Lahjakortti käy maksuvälineenä saatavuuden mukaan kaikissa Suomen Sokos Hotelleissa. Kortti sisältää 1 vrk majoituksen yhden tai kahden hengen standard- tai superior-huoneessa sekä aamiaisen (Solo-hotelleissa korttia vastaavat huoneluokat ovat Solo ja Solo up). Kortti käy maksuvälineenä vain, kun huonevaraus on tehty ennakkoon osoitteessa www.sokoshotels.fi kortin saatteessa kerrotulla varauskoodilla. 
 
Lahjakortti on voimassa 12 kk lataamispäivästä. Tämä päivä on merkitty kortin saatteeseen. Kortti luovutetaan hotellin vastaanottoon sisäänkirjautumisen yhteydessä. Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta lahjakorttia ei korvata. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi tai muuttaa toiseksi tuotteeksi eikä sillä voi ostaa uutta lahjakorttia. Lahjakortilla tehdyistä ostoksista saa S-Etukortilla Bonusta.
 
Vastaavia kortteja on saatavilla myös Suomen Radisson Blu Hotelleihin. Lue lisää: raflaamo.fi/fi/radisson-blu-lahjakortti