4.6.2025
Meksikolaisen ruoan ystäville on hyviä uutisia: rennosta tunnelmastaan ja meksikolaishenkisestä ruoastaan tunnettu Amarillo tuo takaisin asiakkaiden kaipaamat fajitakset sekä rapeat nachot ja raikkaan salsan. Ketjun kaikki ravintolat uudistuvat yhdessä yössä ja avautuvat 4.6. raikastuneella ilmeellä ja uudistetulla ruokalistalla.
Ravintolaketju on käynyt läpi kokonaisvaltaisen uudistuksen, jossa se palaa lähemmäs alkuperäistä ideaansa: kunnianosoitusta aidolle meksikolaistyyliselle ruualle ja vieraanvaraisuudelle. Ketjun ruokalistaa ja tunnelmaa on hiottu autenttisempaan suuntaan. Mukana on uusia makuja, klassikoiden päivityksiä – ja nyt myös se pieni, mutta merkityksellinen ele, joka on monelle ollut olennainen osa ravintolakokemusta.
– Kuuntelimme asiakkaitamme ja siksi fajitakset sekä nachot palaavat muutaman vuoden tauon jälkeen. Tänä päivänä, kun moni asia maksaa enemmän ja kiire on läsnä lähes jokaisessa hetkessä, pienet teot merkitsevät yhä enemmän. Nyt toivotammekin asiakkaamme tervetulleeksi kuten ennenkin: kulhollisella lämpimiä nachoja ja reilulla annoksella salsaa, kertoo ravintolaketjun liiketoimintapäällikkö Joni Heinikoski.
Uudistuksessa näkyy asiakkaiden toiveet ja henkilökunnan näkemys
Amarillo on ollut osa suomalaista ravintolakulttuuria vuodesta 1988. Se on S-ryhmän suurimpia ravintolaketjuja ja Rosson jälkeen toiseksi vanhin. Ravintoloita on 21 ympäri Suomea ja yksi Tallinnassa. Kauppakeskus Myllyyn Amarillo avattiin kesällä 2024.
-Meillä Amarillon uudistus näkyy erityisesti uutuuksina ruokalistalla. Listalta löytyvät nyt esimerkiksi suositut fajitakset. Myös juomalistalle on tullut raikkaita uutuuksia, kuten Amarillon oma Lager. Alkunaposteluun tarjoamme jatkossa nachoja. Olemme innoissamme, kun voimme tarjota asiakkaillemme entistä enemmän vanhoja tuttuja Amarillon suosikkeja, mutta myös uusia makuja, kertoo ryhmäpäällikkö Katja Honkanen Turun Osuuskaupasta.
Uudistus on tehty asiakkaita ja henkilökuntaa kuunnellen, ja se näkyy sekä ruokalistassa että tunnelmassa. Meksikolaista raikkautta, värejä ja autenttisia makuja yhdistyy teksasilaiseen rentouteen ja asenteeseen – juuri niihin piirteisiin, joiden vuoksi Amarillo aikoinaan nousi suomalaisravintoloiden kirkkaimpaan kärkeen.
– Meille Amarillo ei ole vain ravintola – se on tunnelma, musiikki, värit, maut ja yhdessäolo. Tämä uudistus palauttaa Amarillon sille kartalle, josta kaikki alkoi. Tämä on meidän tapamme tehdä mextexiä, Heinikoski kiteyttää.
Lisätietoja: Joni Heinikoski, liiketoimintapäällikkö, S-ryhmän matkailu- ja ravitsemiskauppa, p. 045 341 2728, joni.heinikoski@sok.fi
Katja Honkanen, ryhmäpäällikkö, Turun Osuuskauppa, p. 010 764 4219, katja.honkanen@sok.fi
4.6.2025 | Tiedotteet | Uutiset
4.6.2025 | Paikallisia uutisia | Vastuullisuus
4.6.2025 | Paikallisia uutisia | Tiedotteet