Helpot herkut arkeen Kulman Keittiöstä
Helpotusta arkeen tuot helposti ja nopeasti Kulman Keittiön tuotteilla. Tuotteet löydät Turun Osuuskaupan Prismoista, S-marketeista ja Saleista. Seuraa kauden vinkkejämme ja suosituksiamme Prismoissa ja S-marketeissa.
Esittelyssä Kulman Keittiö
Kulman Keittiö on Turun Osuuskaupan oma keittiö, joka valmistaa tuoreita ja laadukkaita ruokia helpottamaan arkesi sujumista. Kulman Keittiön tuotteet nappaat mukaasi nopeasti ja helposti.
Tuoterepertuaariin kuuluvat ruokatoriemme laaja valmisruokavalikoima, täytetyt patongit, salaatit, annosruuat sekä laaja valikoima pakattua kotiruokaa.
Kulman Keittiön tuotteita on saatavilla yli 50 myymälässä Turun seudulla, niin kauppojemme ruokatoreilta kuin myös pakattuna suoraan hyllyistä. Kulman Keittiön tuotevalikoimaa kasvatetaan koko ajan ja pyrimme tuomaan tarjolle uusia makuja maailmalta sinun iloksesi.
-Kysy rohkeasti ruokatoreiltamme vinkkejä tuotteidemme käyttöön, vinkkaa Jaakko Simonen Kulman Keittiöstä.
Pekoni-cheddar-hampurilaiset
Pekoni-cheddar-hampurilaiset basilika-aiolilla vievät kielen mennessään.
– 1 pkt kypsiä Kulman Keittiön pekoni-cheddarjauhelihapihvejä
– 4 kpl hampurilaissämpylää
– 1 dl ketsuppia
-salaattia
Punasipulihilloke
– 2 punasipulia
– ½ chili
– 0,5 dl punaviinietikkaa
– 1 dl sokeria
– 1/3 tl suolaa
Basilika-aioli
– 1 prk majoneesia esim. Hellman´s
– ½ solo valkosipulia (yksikyntinen valkosipuli)
– 1 nippu basilikaa
– ripaus suolaa
– sokeria reilu teelusikka pyöristämään valkosipulin makua
Punasipulihilloke: Aloita hampurilaisten tekeminen valmistamalla punasipulihilloke. Hilloke tarjoillaan kylmänä. Voit tehdä hillokkeen jo edellisenä päivänä valmiiksi, säilytä kylmässä.
Kuori ja viipaloi punasipulit ja hienonna chili. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä 8—10 min melko kovalla lämmöllä välillä sekoittaen. Tämän jälkeen kaada hilloke toiseen astiaan ja laita jääkaappiin jäähtymään.
Basilika-aioli: Laita kaikki ainekset kippoon ja soseuta sauvasekoittimella.
Valmistus: Avaa pekoni-cheddarjauhelihapihvien paketti ja laita pihvit lämpiämään. Käännä pihvit noin 5 min jälkeen ja lämmitä noin 4 min. Laita hampurilaissämpylät lämpiämään esimerkiksi leivän paahtimeen.
Kokoa hampurilaiset: sämpylän pohja, ketsuppi, salaatti, pihvi, majoneesi, punasipulihilloke ja sämpylän kansi.
Tuotteet saatavana Turun Osuuskaupan Prismoista, S-marketeista ja Saleista.
Lämmin kasvissalaatti
– valitsemiasi kasviksia esim. paprikaa, kesäkurpitsaa, parsakaalia, fenkolia…
– 1 pkt rucolaa
– 1 sitruuna
– 1 pkt salaattijuustoa
– öljyä
– suolaa
– mustapippuria
– sokeria
Valmistus: Pilko kasvikset ja laita vuokaan. Lisää öljyä, suolaa, mustapippuria, sekoita ja laita uuniin kypsymään. Kun kasvikset ovat kypsiä, ota ne uunista ja anna jäähtyä hetki. Kaada hieman jäähtyneet kasvikset syvään kulhoon. Lisää kasvisten joukkoon rucola, salaattijuusto, raastettua sitruunan kuorta ja ½ sitruunan mehu, 4 rkl öljyä, ripaus suolaa ja sokeria. Sekoita ja salaatti on valmis tarjottavaksi.
Bahn Mi Chilibroilertikulla
Täytetty Bahn Mi -sämpylä hurmaa eksoottisella maullaan.
– 1 pkt Esipaistettua ranskalaista patonkia
– 1 pkt Kulman Keittiön Chilibroilertikkuja
– 1 nippu korianteria
– 2 dl majoneesia
Bahn Mi -kastike
– 1 dl soijakastiketta
– 1 rkl kalakastiketta
– 1 rkl hienonnettua sipulia
– 2 tl sokeria
Pikkelöity kasvis
– 6 kpl porkkanoita
– 2 kpl retikkaa
– 1 dl sokeria
– 1 dl valkoviinietikkaa
– 1 ripaus suolaa
Pikkelöity kasvis: Kuori ja raasta porkkanat ja retikat. Laita kippoon ja lisää joukkoon loput ainekset ja sekoita Anna maustua vähintään 15min. Kasvikset säilyvät jääkaapissa ainakin viikon ajan.
Banh mi-kastike: Kaada kulhoon soijakastike ja kalakastike. Lisää joukkoon valkosipuli, sokeri ja sekoita.
Valmistus: Paista patongit paketin ohjeen mukaan. Kun patongit ovat melkein valmiita, laita chilibroilertikut lämpeämään.
Kun patongit ovat paistuneet ja chilibroilertikut lämmenneet, aloita patongin kasaaminen. Halkaise patongit. Sivele majoneesia pohjalle. Lisää pikkelöityjä kasviksia ja tämän jälkeen paloiteltuja chilibroilertikun paloja. Viimeistele kastikkeella ja tuoreella korianterilla.
Vinkki: Korianterin voi korvata halutessaan esimerkiksi lehtipersiljalla tai sitruunamelissalla
Tuotteet saatavana Turun Osuuskaupan Prismoista ja S-marketeista.
Helppoa, nopeaa sekä maukasta Kulman Keittiöltä
Kulman Keittiön tuotteet ovat monelle jo tuttuja, mutta mikä Kulman Keittiö oikeastaan on ja mitä kaikkea brändin alla valmistetaan? Annetaan tuotantolaitosjohtaja Ari Salmisen kertoa lisää.
Mikä Kulman Keittiö on?
Kulman Keittiö on Turun Osuuskaupan oma keittiö, joka valmistaa tuoreita ja laadukkaita ruokia helpottamaan arkesi sujumista. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Raisiossa Purokadulla. Kulman Keittiön tuotteet nappaat mukaasi nopeasti ja helposti. Tuoterepertuaariin kuuluvat ruokatoriemme laaja valmisruokavalikoima, täytetyt patongit, salaatit, annosruuat sekä laaja valikoima pakattua kotiruokaa.
Mistä Kulman Keittiön tuotteita voi ostaa?
Kulman Keittiön tuotteita on saatavilla yli 50 myymälässä Turun seudulla, niin kauppojemme ruokatoreilta kuin myös pakattuna suoraan hyllyistä. Kulman Keittiön tuotevalikoimaa kasvatetaan koko ajan ja pyrimme tuomaan tarjolle uusia makuja maailmalta sinun iloksesi. Tuotteistamme löydät tärpit sekä arkeen että juhlaan. Tuotteitamme on tarjolla myös markettiemme yhteydessä olevissa lounasravintoloissa.
Keitä Kulman Keittiössä työskentelee?
Meillä on töissä yhteensä 18 henkilöä, kokkeja, keittiömestareita, vuoropäälliköitä, ja muita iloisia mukavia ihmisiä, jotka haluavat kehittää TOK:n omaa tuotantolaitosta asiakkaittemme arkea helpottamaan.
Mikä on suosikkituotteesi Kulman Keittiön valikoimasta?
Katkarapukimara on nyt yksi Kulman Keittiön suosituimmista tuotteista, ja se on omakin suosikkini. Sitä voi ostaa take away -hyllystä tai ruokatorilta. Voit myös tilata sitä suoraan oman lähimarkettisi palvelutiskiltä, jos haluat varmistaa, että saat sitä riittävästi. Katkarapukimara on loistava valinta niin arkeen kuin juhlaan, ja se sopii kaikille, jotka rakastavat katkarapuja ja hyvää ruokaa.
Kuinka katkarapukimara valloitti Turun?
Katkarapukimara on Kulman Keittiön oma resepti, joka syntyi sattumalta eräänä päivänä, kun keittiössä oli jäänyt yli katkarapuja ja muita aineksia. Kokit päättivät kokeilla, miltä ne maistuisivat yhdessä, ja lopputulos oli niin hyvä, että he päättivät ottaa sen mukaan valikoimaansa. Se sopii loistavasti leivän päälle, kalan kaveriksi, salaatin kylkeen tai ihan sellaisenaan nautittavaksi.
Katkarapukimara osoittautui heti hittituotteeksi, ja sitä alettiin myydä kaikissa Turun Osuuskaupan marketeissa. Asiakkaat ihastuivat sen raikkaaseen ja maukkaaseen makuun, ja se alkoi käydä kaupaksi niin paljon, että sitä piti valmistaa lisää joka päivä. Kulman Keittiön kokit olivat iloisia, että heidän luomuksensa oli saanut niin paljon kiitosta ja kysyntää. Katkarapukimara on todellinen Turun helmi, joka on valloittanut sydämet ja vatsat. Kokeile itse, niin tiedät, mistä puhumme.
Herkut ruokatorilta
Ruokatorit palvelevat kaikissa Prismoissamme sekä seuraavissa S-marketeissa: Auranlaakso, Hansa Herkku, Lieto, Majakkaranta, Manhattan, Naantali, Paimio, Parainen, Raisio, Vakka-Suomenkatu (Uusikaupunki) ja Wiklund Herkku.
Ruokatorilta saat helposti ja nopeasti myös maukkaat Turun Osuuskaupan oman keittiön Kulman keittiön täytetyt patongit, salaatit, annosruuat sekä laajan valikoiman kotiruokaa. Grilliherkkumme ribsit ja lankkupossu löytyvät myös lämpiminä grillipisteestämme.
Kysy vinkkejä tuotteiden käyttön ja sesonkituotteista palvelevilta ruokamestareiltamme.