Helppoa, nopeaa sekä maukasta Kulman Keittiöltä


16.2.2024

Kulman Keittiön tuotteet ovat monelle jo tuttuja, mutta mikä Kulman Keittiö oikeastaan on ja mitä kaikkea brändin alla valmistetaan? Annetaan tuotantolaitosjohtaja Ari Salmisen kertoa lisää.

Mikä Kulman Keittiö on?

Kulman Keittiö on Turun Osuuskaupan oma keittiö, joka valmistaa tuoreita ja laadukkaita ruokia helpottamaan arkesi sujumista. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Raisiossa Purokadulla. Kulman Keittiön tuotteet nappaat mukaasi nopeasti ja helposti. Tuoterepertuaariin kuuluvat ruokatoriemme laaja valmisruokavalikoima, täytetyt patongit, salaatit, annosruuat sekä laaja valikoima pakattua kotiruokaa.

Mistä Kulman Keittiön tuotteita voi ostaa?

Kulman Keittiön tuotteita on saatavilla yli 50 myymälässä Turun seudulla, niin kauppojemme ruokatoreilta kuin myös pakattuna suoraan hyllyistä. Kulman Keittiön tuotevalikoimaa kasvatetaan koko ajan ja pyrimme tuomaan tarjolle uusia makuja maailmalta sinun iloksesi. Tuotteistamme löydät tärpit sekä arkeen että juhlaan. Tuotteitamme on tarjolla myös markettiemme yhteydessä olevissa lounasravintoloissa.

Keitä Kulman Keittiössä työskentelee?

Meillä on töissä yhteensä 18 henkilöä, kokkeja, keittiömestareita, vuoropäälliköitä, ja muita iloisia mukavia ihmisiä, jotka haluavat kehittää TOK:n omaa tuotantolaitosta asiakkaittemme arkea helpottamaan.

Mikä on suosikkituotteesi Kulman Keittiön valikoimasta?

Katkarapukimara on nyt yksi Kulman Keittiön suosituimmista tuotteista, ja se on omakin suosikkini. Sitä voi ostaa take away -hyllystä tai ruokatorilta. Voit myös tilata sitä suoraan oman lähimarkettisi palvelutiskiltä, jos haluat varmistaa, että saat sitä riittävästi. Katkarapukimara on loistava valinta niin arkeen kuin juhlaan, ja se sopii kaikille, jotka rakastavat katkarapuja ja hyvää ruokaa.

Kuinka katkarapukimara valloitti Turun?

Katkarapukimara on Kulman Keittiön oma resepti, joka syntyi sattumalta eräänä päivänä, kun keittiössä oli jäänyt yli katkarapuja ja muita aineksia. Kokit päättivät kokeilla, miltä ne maistuisivat yhdessä, ja lopputulos oli niin hyvä, että he päättivät ottaa sen mukaan valikoimaansa. Se sopii loistavasti leivän päälle, kalan kaveriksi, salaatin kylkeen tai ihan sellaisenaan nautittavaksi.

Katkarapukimara osoittautui heti hittituotteeksi, ja sitä alettiin myydä kaikissa Turun Osuuskaupan marketeissa. Asiakkaat ihastuivat sen raikkaaseen ja maukkaaseen makuun, ja se alkoi käydä kaupaksi niin paljon, että sitä piti valmistaa lisää joka päivä. Kulman Keittiön kokit olivat iloisia, että heidän luomuksensa oli saanut niin paljon kiitosta ja kysyntää. Katkarapukimara on todellinen Turun helmi, joka on valloittanut sydämet ja vatsat. Kokeile itse, niin tiedät, mistä puhumme.