Wiklundin Wihta tarjoaa löylyt joka ilta


1.3.2020

Original Sokos Hotel Wiklundille on myönnetty Sauna from Finlandin Authentic Finnish Sauna Experience-laatumerkki. Hotellin kolmannesta kerroksesta löytyvä vastikään avattu Wihta-sauna tarjoaa hemmotteluhetken arjen keskelle.

– Asiakkaamme ottivat vuosi sitten avatun hotellimme heti avosylin vastaan. Uudenlainen hotellikonsepti, jossa palvelut yhdistyvät monipuolisesti saman katon alla on osoittautunut menestykseksi. Asiakkaamme toivoivat meiltä kuitenkin vielä saunaa palvelukokonaisuuden täydentämiseksi ja vastasimme tähän toiveeseen ilomielin. Hotellimme 8 hengen sauna lämpenee nyt päivittäin, kertoo hotellipäällikkö Tarja Toivonen.

Sauna ja oleskelutilat on sisustettu tyylikkäästi ja inspiraatiota on haettu muun muassa Habitare-messuilta. Muotoillut, aurinkotuolimaiset riippulauteet kutsuvat nauttimaan löylyistä ja saunan oleskelutila huokuu koko hotellin tavoin trendikkyyttä.

– Olemme ylpeitä saamastamme ulkopuolisesta tunnustuksesta ja toivotamme hotellivieraamme tervetulleeksi rentoutumaan Wihtan löylyihin, päättää Toivonen.

Sauna from Finland myöntää laatumerkin kohteille, jotka täyttävät laadukkaan saunaelämyksen kriteerit turvallisuudesta ja puhtaudesta aina kokonaisvaltaiseen elämykseen. Puhtauden ja turvallisuuden lisäksi Authentic Finnish Sauna Experiencen ydinarvoja ovat aitous, läsnäolo, hyvinvointi, rentous ja moniaistillisuus. Laatukriteeristö uusittiin hiljattain ja Original Sokos Hotel Wiklund on ensimmäinen hotelli, joka läpäisi laajemmat kriteerit.