Wiklund uudistuu: Muotia, kauneutta ja herkkuja


27.5.2015

Kevään aikana Wiklund on uudistunut ja kirkastanut rooliaan muodin ja kauneuden tavaratalona. Myös alakerran S-market Wiklund Herkku on remontoitu entistäkin ehommaksi keskustan ruokakaupaksi.

Herkullinen, tuore ja palveleva

S-market Wiklund Herkku on nyt entistäkin herkullisempi, palvelevampi ja viihtyisämpi.

Perinteisten vahvuuksien lisäksi S-market Wiklund Herkkuun on tullut monenlaista uutta: salaattibaari, lisää pituutta palvelutiskiin ja laajuutta hedelmä- ja vihannesalueelle. Monesti palkittu leipäosasto on komistunut entisestään, ja paikan päällä paistettujen tuotteiden määrä kasvanut. Myös juustot ovat saaneet entistä enemmän tilaa. Päivittäin on saatavana lisäksi itse jauhettua laadukasta paistijauhelihaa.

Marketpäällikkö Hanna Lempiäinen S-Market Wiklund Herkusta lupaa, että asiointi on jatkossa entistäkin sujuvampaa ja mukavampaa.
– Ruuan herkullisuus, tuoreus ja valikoiman laajuus ovat valttejamme. Vaikka olemme nyt entistä selkeämmin kaupungin paras herkkukauppa, emme nosta hintojamme. Ne ovat jatkossakin samat kuin muissa S-marketeissa.

Muodin ja kauneuden tavaratalo

Sokos Wiklundin liikeideaa on uudistettu ja nyt keskitytään selkeästi kauneuden, naisten ja miesten pukeutumisen sekä kodin tuotealueisiin.

– Asioinnin helppoutta ja shoppailun mukavuutta on parannettu Wiklundilla kevään aikana tiivistämällä tiloja uusiin valikoimiin sopiviksi 1. ja 2. kerroksessa. Kolmanteen kerrokseen jää kauneushoitola ja parturi-kampaamo W Hyvä Olo. Kakkos- ja ykköskerroksessa tuotealueiden esillepanot on uudistettu ja tavaratalo on saanut uutta ilmettä, ketjujohtaja Janne Reunanen kertoo.

– Wiklundin historia ja perinne Turun ykköstavaratalona näkyvät uudistetussa ilmeessä, johon on yhdistetty mielenkiintoisen ja ajankohtaisen merkkivalikoiman lisäksi tuulahduksia menneiltä vuosikymmeniltä, Reunanen jatkaa.

Ravintolapalvelut saman katon alla

Ostoskierroksen lomassa kannattaa piipahtaa nauttimassa vaikka kupillinen palkittua erikoiskahvia ja herkullista itse tehtyä suklaata katutason W wine & delissä. Toisen kerroksen W Caféssa voit viettää shoppailutaukoa mm. maittavan kotiruokalounaan ääressä. W Cafén vieressä on myös trendikäs PuuroTORI, josta voit kätevästi napata terveellisen aamiaisen vaikka mukaan työpaikalle.

– Wiklund jatkaa uudistumistaan ja palvelutarjonta lisääntyy entisestään kesän ja syksyn aikana, kun vielä tyhjillään olevat tilat täyttyvät uusien liikkeiden toimesta, Reunanen lupaa.

Torstaina 28.5.2015 klo 10-18 koko talo on täynnä tapahtumia. Tervetuloa tutustumaan uudistuvaan Wiklundiin!