Wiklund – Kaupungin sydämessä sykkivä kaverisi


29.5.2019

Original Sokos Hotel Wiklund on sympaattinen ja rento kaupunkihotelli turkulaisen elämän ytimessä, kauppatorin laidalla. Meillä arjen ihanat nautinnot, parhaat ostokset, sosiaaliset työtilat ja levolliset yöunet löytyvät saman katon alta.

Sydämellisesti tervetuloa, olemme paras kaverisi Turussa!

Viihtymiskeskus Wiklund on kuin oma pikku kaupunki Turun sydämessä. Wiklundilta pujahdat sujuvasti yhdellä ovenavauksella myös kaupungin sykkeeseen. Astu jokilaivaan, käy konserteissa, koe kiehtovat kulttuurielämykset ja muhevimmat museot. Tutki parhaat kävelyreitit ja sympaattisimmat kahvilat nauttien elämästä kaupunkilaisuuden ytimessä. Kun Turku-elämyksesi kaipaa lisätietoa, kysy innokkailta vastaanoton kaupunkieksperteiltämme lisävinkkejä. Wiklundin kolmannen kerroksen cowork-tilat tarjoavat rennon työtilan työmatkustajalle. Nautiskele hotelliaamiaisella, kokeile hemmottelevaa kauneushoitoa ja suuntaa sitten ostoksille. 

Italialaisittain Trattoriassa, nopeasti Rapidossa, viinilasillisen äärellä VENNissä? Viivy vaikka kaksi yötä ja valitse kaikki. Coffee House on Wiklundin kutsuva tukikohta, jossa tuoksuu ja maistuu kahvi aamusta iltaan. Koko komeuden kruunaa uusi, upea kattobaari WALO Rooftop Bar hotellin yhdeksännessä ja kymmenennessä kerroksessa, jossa voit ihailla huikeita näkymiä yli kaupungin kattojen. Auringosta nauttien tai lempeästi säältä suojautuen.

Turku ympäröivineen saaristoalueineen on virikkeitä täynnä, joten niitä ei ole lisää enää hotellihuoneisiin haettu. Harmoniset luonnonsävyt sisustuksessa tuovat levollista tunnelmaa kaupunkielämän keskelle. Peti on muhkea ja lakanat puhtaat. Pue unisukat jalkaan ja nuku hyvin.

Original Sokos Hotel Wiklund on juuristaan ylpeä elämisen keskus. Sähäkän cityloman tai puuhantäyteisen perhepäivän päätteeksi on onni rauhoittua ja kerrata päivän tapahtumia yksin tai yhdessä. Meille sopii tulla citysinkkuna, kahden kesken tai perheen kanssa. Isolla kaveriporukalla tai koko suvun kesken: erikoisuutemme on neljästä huoneesta yhdeksi tilaksi yhdistettävä kokonaisuus. Tänne haluat tulla toistekin. Astu valloittavaan elämisen fiilikseen!

 

Original Sokos Hotel Wiklund
Eerikinkatu 11, Turku