Viime vuoden parhaita MaRa-alan onnistujia juhlittiin palkintogaalassa – Ravintola Gunnar ja Hesburger Prisma Tampereentie palkittiin kategoriansa parhaina


7.5.2025

Toukokuun alussa Helsingissä Original Sokos Hotel Triplassa järjestetyssä S-ryhmän MaRa-ammattilaisten palkintogaalassa juhlittiin viime vuoden onnistujia, jotka ovat ilahduttaneet S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden asiakkaita vuonna 2024. Myös eri osa-alueilla parhaiten onnistuneita toimipaikkoja huomioitiin.

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen Ravintola Gunnar nousi ansaitusti valokeilaan. Gunnar palkittiin S-ryhmän vuoden parhaana uniikkiravintolana.

-Kiitos ja lämpimät onnittelut ravintolapäällikkö Jaana Söderblomille, keittiöpäällikkö Magnus Lindroosille ja koko Gunnarin intohimoiselle, sydämellä tekeville ammattilaisille – tämä on teidän työnne tulosta! Vuosi 2024 on ollut Gunnarin juhlaa: jo alkuvuodesta ravintola valittiin Suomen parhaaksi brunssiksi – jo toista vuotta peräkkäin. Nyt tunnustuksen sai myös koko ravintolatoiminnan laatu, tunnelma ja asiakaskokemus S-ryhmän tasolla, kiittelee hotelliryhmänjohtaja Tarja Jalonen.

Myyntipäällikkö Anette Montanari palkittiin hotellikategoriassa S-ryhmän vuoden myyjänä.

Myyntipäällikkö Anette Montanari

-Valintaan vaikuttivat Anetten energisyys, positiivisuus ja periksiantamaton asenne. Hän on tinkimätön myynnin ammattilainen, joka tarttuu ripeästi kaikkiin mahdollisuuksiin ja hoitaa työnsä huolellisesti ja tehokkaasti. Hänen kykynsä rakentaa kestäviä asiakassuhteita on tuonut yrityksellemme merkittävää lisäarvoa, jatkaa Tarja.

Vuoden Hesburgerina palkittiin Prisma Tampereentien Hesburger. Palkintoa oli vastaanottamassa ravintolapäällikkö Aleksandra Yöntilä.

– Fiilis on mahtava! Olen ennen kaikkea ylpeä koko yhteen puhaltavasta tiimistä, tätä on rakennettu avauksesta asti pitkäjänteisesti. Kiitos myös ihanille kollegoille, erityisesti meidän saumaton Hesburger-nelikkomme, kaikesta tuesta, itkuista ja nauruista matkan varrella. Kiitos esihenkilöille luottamuksesta. Tervetuloa syömään S-ryhmän parhaaseen Hesburgeriin, iloitsee Aleksandra.

Osaavan ja innostuneen henkilöstön myötävaikutuksella S-ryhmällä menee MaRa-alalla yleistä markkinaa paremmin. S-ryhmässä uskotaan vakaasti viime vuosia valoisampiin majoitus- ja ravitsemisalan näkymiin: panostukset toimipaikkaverkostoon, palveluihin sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen jatkuvat tänäkin vuonna.