Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki Turun Kupittaalla


1.1.2020

Original Sokos Hotel Kupittaa on alueensa ensimmäinen hotelli. Hotellin lähinaapurina sijaitseva Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki tarjoaa puitteet mitä erilaisimpien tapahtumien järjestämiseen seminaareista iltajuhliin.

Kupittaan jatkuvasti kehittyvästä ympäristöstä löytyy niin yrityksiä, korkeakouluja, Suomen suurin kaupunkipuisto kuin urheilukeskuksiakin. Hotellin lähinaapuri Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki tarjoaa puitteet mitä erilaisimpien tapahtumien järjestämiseen seminaareista iltajuhliin.

Joen 1400 neliömetrin tiloihin mahtuu yli tuhat vierasta ja kiinteistön kolme kerrosta mahdollistavat useiden erilaisten ohjelmien samanaikaisen järjestämisen. Haluatpa sitten kutsua vieraasi luennolle, workshopiin, keskustelutilaisuuteen tai yritysesittelyyn, tarjoaa Joki tyylikkäät puitteet näihin kaikkiin, vieläpä yhtäaikaisesti. Voit varata käyttöösi yksittäisiä tiloja tai tarpeen mukaan vaikka koko keskuksen.

Keskuksen on suunnitellut Arosuo Arkkitehdit, jonka idea keskuksesta voitti arkkitehdeille suunnatun ideakilpailun vuonna 2015. BioCityn, DataCityn, ICT-Cityn ja ElectroCityn välisellä sisäpihalla sijaitsevan Joen sisäänkäynti on Lemminkäisenkadulla, jossa se yhdistää DataCityn ja BioCityn toisiinsa.

https://www.vierailukeskusjoki.fi/fi