Vepsäläinen Wiklundin 3. kerrokseen


17.9.2015

Wiklundin katon alta löytyvä palvelutarjonta monipuolistuu entisestään, kun Vepsäläinen avaa uuden konseptin mukaisen sisustusmyymälänsä Wiklundin 3. kerrokseen loppuvuodesta.

– Vepsäläinen täydentää Wiklundin palvelutarjontaa ja uskomme, että uuden yhteistyökumppanin myötä Wiklund on entistä houkuttelevampi ja kiinnostavampi ostospaikka, kertoo Sokoksista ja Emotioneista vastaava ketjujohtaja Janne Reunanen Turun Osuuskaupasta.

– Kauppapaikka Turun ydinkeskustassa oli niin houkutteleva, että tilaisuudesta oli otettava heti kiinni. Saamme uuden myymälän valmiiksi vielä joulumarkkinoille ja pääsemme tarjoamaan Vepsäläisen tuttujen brändituotteiden lisäksi myös Habitat-brändin alla olevia kauniita ja käytännöllisiä sisustustuotteita, kertoo Vepsäläisen myyntijohtaja Mikko Vuorela.

Wiklundin tilat täyttyvät uusien liikkeiden toimesta. Jo nyt saman katon alta löytyvät Sokos Wiklundin, S-market Wiklund Herkun, W Cafen ja W wine&delin, Hyvä Olo -hoitolan ja parturikampaamon sekä S-Pankin lisäksi Alko, Wiklundin apteekki, Kukkakauppa Vivahde, Wiklundin suutari- ja avainpalvelu, Eurokangas sekä Click Shoes -kenkäkauppa, Eurokangas sekä Oral-hammashoitola. Lisäksi Tokmanni avaa liikkeensä Wiklundin 2. kerrokseen lokakuussa.