VENNin ravintolapäällikkö Lauriina on maksimaalisen viihtyvyyden asiantuntija


13.2.2019

VENNin viihtyvyyspäällikkö joukkoineen odottaa avausta malttamattomana. Meitä yhdistää viini ja ystävät – ne on meille elinehto.

Kuka olen?

Olen Lauriina, jo pitkään Turussa avomieheni kanssa asustellut nuori nainen Ypäjältä. Toimin ravintolapäällikkönä (lue: viihtyvyyspäällikkönä) uudessa, Wiklundin toiseen kerrokseen avattavassa ravintolassa VENN:issä.

Mikä on intohimoni työssä ja/tai vapaa-ajalla?

Intohimoni työssä on ihmisten palvelu ja viihtyvyyden maksimoiminen. Uusi VENN on vihdoin täällä, enkä malta odottaa, että pääsemme kunnolla työn touhuun. Tykkään haastaa ja kehittää itseäni ja tunnen, että tämä on juuri oikea paikka minulle. Uskon, että ahkeruus ja työmotivaatio perustuu yrittäjä-äitini oppeihin. Vapaa-ajalla tykkään uppoutua sohvalle hyvän sarjan parissa, urheilla ja viettää aikaa mieheni ja kavereiden kanssa. Ystävien näkeminen on ihan huipputärkeää hommaa!

Minun mottoni on..

Pitää tehdä sitä mistä nauttii, elämä on liian lyhyt negatiivisuudelle. On siis täysin OK mennä lasilliselle tai useammalle ystävän kanssa silloin kun siltä tuntuu.

Mihin matkustaisin, jos lähtisin viikonpäästä matkalle?

Jos saisin tilaisuuden lähteä matkalle niin kohde varmasti olisi jokin lämmin kohde, jossa ruoka- ja juomakulttuuri olisi kokemisen arvoinen. Rakastan samppanjaa, joten unelmani olisi lähteä kiertämään Ranskan pieniä samppanjataloja.

Tämä asiakaskokemus ravintolassa on jäänyt lähtemättömästi mieleeni..

Jokainen asiakaskokemus, jossa asiakaspalvelu on ollut iloista, sydämellistä ja suosittelevaa on jäänyt mieleen. Kävimme muutama viikko sitten työporukalla reissussa Tukholmassa, siellä viimeisenä iltana kävimme erittäin hyvässä ravintolassa syömässä, asiakaspalvelu oli rentoa, ystävällistä ja iloista, ruoka oli hyvää. Asiakaspalvelija palveli meitä yksilöidysti ja selvästi nautti siitä mitä teki. Siihen mekin VENNissä tulemme panostamaan. Iloinen, rempseä ja positiivinen asenne saa asiakkaan viihtymään ja palaamaan uudelleen.

 

VENN Wiklund
Wiklund 2 krs.