Varo huijaussivuja sosiaalisessa mediassa!


16.2.2021

S-RYHMÄN TUOTEMERKKIEN NIMISSÄ LÄHETETÄÄN HUIJAUSVIESTEJÄ 

Jos viesti vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, älä klikkaa sitä!

Valitettavasti tuotemerkkejämme käytetään ajoittain väärin tai ne liitetään asiattomiin yhteyksiin.  S-ryhmällä tai Turun Osuuskaupalla ei ole mitään tekemistä tällaisen toiminnan kanssa.

Huijausviestien tarkoituksena on kyselyjen, osallistumispyyntöjen yms. avulla kerätä luottamuksellisia tietoja, levittää haittaohjelmia tai sitoa vastaaja kohtuuttomiin sopimusehtoihin. Tuotemerkkiemme käyttö rikolliseen tarkoitukseen on kielletty ja ilmoitamme tarvittaessa tietoomme tulleet huijaukset viranomaisille.

Viime aikoina on erilaisten huijausyritysten rinnalle noussut ilmiö, jossa tietojenkalastelua pyritään tekemään yritysten sosiaalisen median julkaisujen kommenttikentissä tai lähettämällä yrityksen julkaisuja kommentoineille asiakkaille yksityisviestejä, joissa pyydetään rekisteröitymään jollekin ulkopuoliselle sivustolle. Varo huijaussivuja ja tarkista kommenttiisi vastanneen yrityksen profiili!

Turun Osuuskaupan ja sen toimipaikkojen Facebookissa ja/tai Instagramissa järjestämissä arvonnoissa palkinnon vastaanottamisen ehtona ei koskaan ole rekisteröityminen vieraille verkkosivuille tai etenkään pankki- tai maksukorttitietojen antaminen. Meidän tilit ovat myös kaikille avoinna, eivätkö ole yksityisiä.

Jos olet saanut tällaisen viestin, poista se, tai sulje viesti klikkaamatta siinä oleva linkkejä. Voit ilmoittaa saamastasi huijausviestistä Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskukseen: www.kyberturvallisuuskeskus.fi.

Mikäli tulet huijatuksi ja olet esim. antanut huijaussivustolle luottokorttisi tiedot, ole välittömästi yhteydessä omaan pankkiisi tai luottokorttiyhtiöön. Kortti kannattaa kuolettaa sekä ottaa yhteyttä kuluttajaviranomaiseen www.kkv.fi.

Pahoittelemme ikävää tilannetta ja siitä aiheutuvaa häiriötä!