Uutta TOK:n marketverkostossa – Sale Kupittaanpuisto avataan ja S-market Sauvo uudistui


19.4.2017

Turun Osuuskauppa avaa torstaina 20.4.2017 klo 10 uuden Sale Kupittaanpuiston. Kyseessä on TOK:n 26. Sale.

Uuden Salen myötä TOK:n palvelutarjonta Turun kaupungin alueella laajenee. Myymälässä on helppo asioida sen laajojen aukioloaikojen (ark. 7-23, la 9-23 ja su 10-21) ansiosta. Myymälä on tehty energiatehokkaasti, sillä valaistus on toteutettu led-valaisimilla ja siellä on uuden teknologian mukaiset kylmälaitteet. Myymälän pinta-ala on noin 500 m2.

– Valikoimaa suunniteltaessa on kiinnitetty huomiota erityisesti lounasasiakkaisiin ja valikoimiin kuuluu salaatteja, patonkeja ja lounasannoksia. Myös vegaanit on otettu huomioon. Myymälässä on lisäksi paistopiste ja kahvipiste. Yhteensä valikoimiin kuuluu noin 4500 tuotetta, kertoo ryhmäpäällikkö Mika Aaltonen.

Sale Kupittaanpuisto työllistää 11 henkilöä ja myymäläpäällikkönä toimii Päivi Hakamäki.

Uudistunut S-market Sauvo on entistä ehompi

S-market Sauvon remontin valmistumista juhlistetaan perjantaina 21.4. Myymälä on uudistettu täydellisesti sisältä ja osittain ulkoa.

– Olemme panostaneet asioinnin helppouteen. Hedelmä ja vihannesosasto on laajentunut ja pakasteille on saatu lisää tilaa. Tavarat löytyvät nyt helpommin ja tuoteryhmittely on aikaisempaa selkeämpi. Valmisruokaa on haluttu tuoda enemmän esille. Myymälässä on myös oma kylmähyllykkö, josta löytyvät salaatit, patongit ja kolmioleivät. Paikalliset, oman Kulman keittiön tuotteet tulevat hyvin esille ja olemme panostaneet niihin, kertoo ryhmäpäällikkö Kari Öyry.

S-market Sauvossa työskentelee 15 henkilöä ja marketpäällikkönä toimii Sari Sintonen.

 

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö Mika Aaltonen, puh. 010 764 4063
Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö Kari Öyry, puh. 010 764 4112