Uutta kotiin: House Doctor ja Nicolas Vahé


1.9.2015

Syksyn alkajaisiksi Sokoksen kodin tuotealueelle saadaan tanskalainen kodin sisustamisen merkki House Doctor sekä Nicolas Vahén herkkutuotteet.

– Persoonallinen, ei niin muodollinen, kekseliäs. House Doctor sekoittaa rohkeasti erilaisia aineksia, kuvailee Sokoksiin saapuvaa uutta tuotemerkkiä valikoima-hankintapäällikkö Nea Lemmelä SOK Tavaratalo- ja erikoisliikekaupan ketjuohjauksesta.

Brändi on noussut suosituksi maailmalla kohtuuhintaisen ja trendikkään valikoimansa myötä.

House Doctor -valikoimassa on useita sisustuselementtejä pienistä koriste-esineistä ja tyynyistä valaisimiin ja huonekaluihin. Sokoksen valikoimiin tulee kodin pieniä sisustustuotteita maljakoita, kynttilänjalkoja, tauluja, tyynyjä ja säilytykseen sopivia ratkaisuja sekä keittiön tuotteita.

Herkkuja kauniissa paketeissa

Nicolas Vahé on ranskalaissyntyinen kokki ja chocolatier. Kolmen tähden Michelin-ravintolassa oppinsa saanut Nicolas Vahé on tullut tunnetuksi maailmalla omaa nimeään kantavasta herkkujen ja erikoisruoka-aineiden sarjasta, johon lukeutuu herkkuja kutkuttavista mausteista pestoihin sekä makoisiin kekseihin.  

Tuotesarjaa on laajennettu myös oheistuotteisiin, joiden avulla on helppo koostaa kauniita ja maukkaita lahjakokonaisuuksia.

Sokoksen valikoimaan tulee enemmän herkkutuotteita, lisättynä lahjaksi sopivalla tuotteistuksella. Merkit tulevat kaikkiin Sokos-tavarataloihin, joissa on kodin osasto.

Lisää aiheesta http://en.housedoctor.dk ja www.nicolasvahe.com