Uutta autoilijalle! ABC CarWash -pesukatu on avattu Itäharjulle


13.4.2018

Itäharjun Prisman yhteyteen ABC mittarikentän viereen on valmistunut uusi ABC CarWash -pesukatu. Nyt samalla reissulla onnistuu kätevästi niin ruokaostosten tekeminen, auton peseminen kuin tankkaaminenkin.

– Kuluttajat arvostavat helppoa asiointia yhä enemmän ja tähän pyrimme vastaamaan myös palvelujemme kehittämisessä, ryhmäpäällikkö Tuomas Valanne Turun Osuuskaupasta kertoo.

Itäharjun pesukatu edustaa uusinta pesuteknologiaa. Laadukkaampaan pesujälkeen päästään muun muassa käyttämällä erilaisia pesuaineita eri vuodenaikoina. Lopputuloksessa näkyvät myös uudenlaiset harjalliset pyöräpesurit ja erillinen kuivausyksikkö, joka viimeistelee auton kuivauksen. Pesukatu on nopea ja siellä voidaan pestä noin 50 autoa tunnissa. Tämä näkyy asiakkaalle lyhyinä odotusaikoina. Luonnollisesti myös ympäristönäkökulmat on huomioitu. Pesukadulta löytyy Clewer-vedenpuhdistusjärjestelmä, joka säästää veden kulutusta ja näin myös ympäristöä.

ABC CarWash Prisma Itäharju on Turun Osuuskaupan neljäs ABC CarWash. Pesukatu on käytössä ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Valittavana on neljä laadultaan ja sisällöltään erilaista pesuvaihtoehtoa.