Uusia makuja Kauppakeskus Myllyyn


4.11.2015

Turun Osuuskauppa avaa tänään Kauppakeskus Myllyyn kaksi täysin uutta ravintolaa – Rapidon ja Bacaro Doppion. Samaan aikaan avataan myös uudistettu Coffee House.

– Kauppakeskusten ravintolamaailmat uudistuvat ja niiden pitää palvella asiakkaan tarpeita ja vaatimuksia entistä paremmin. Kauppakeskukset ovatkin yhä enemmän kohtaamispaikkoja, joissa elämyksellisten palvelujen merkitys korostuu. Meidän uudet ravintolamme tarjoavat samaan aikaan nopean mutta myös laadukkaan ja monipuolisen ravintolakokemuksen ostoshetken lomassa, sanoo toimialajohtaja Mikko Eskelinen Turun Osuuskaupasta.

Rapido houkuttelee runsaudellaan

Rapido kokoaa yhteen runsaasti makunautintoja, joista jokainen voi valita mieleisensä. Saman katon alta löytyy Salaattilan tuore ja runsas salaattivalikoima, raikkaat smoothiet ja tuorepuristetut mehut, toastit ja homemade-burgerit sekä herkulliset oman leipomon suolaiset ja makeat tuotteet. Herkutteluhetken kruunaavat laadukkaat premium-suodatinkahvit. Rapidon tuotteet voi nauttia paikanpäällä tai ottaa mukaan. Rapido sijaitsee Myllyntorilla 2. kerroksessa.

Uusi kahvilaketju Bacaro Doppio tarjoilee palan kahvinmakuista Italiaa

Bacaro Doppio on venetsialaisista rennoista pikkukahviloista vaikutteita saanut uusi delikahvilaketju. Bacaro Doppiossa nautitaan vastapaahdetusta kahvista ja italialaistyylisistä leivonnaisista iltapäivän luppohetkinä, päivän päätteeksi tai ostosten lomassa. Baristat jauhavat espressojen ja erikoiskahvien raaka-aineen paikan päällä Segafreddon pavuista, joten kahvi on aina tuoretta.  Nälkäiset nautiskelevat herkullisista pariloiduista leivistä, kuten piadinoista ja mezzalunoista. Makeina herkkuina tarjoillaan leivonnaisia ja artesaanijäätelöä.

Kauppakeskus Myllyn Bacaro Doppio on ketjun ensimmäinen ravintola. Bacaro Doppio sijaitsee kauppakeskuksen 2. kerroksessa Länsitorilla.

Coffee House on entistä ehompi

Kauppakeskus Myllyn Coffee House on uudistettu. Se palvelee tutulla paikallaan Myllyntorilla ensimmäisessä kerroksessa. Kupillinen höyryävän kuumaa suosikkikahvia virkistää ja herättää uuteen aamuun ja piristää myös keskellä päivää. Coffee House tarjoaa myös kattavan teevalikoiman teen ystäville. Runsaat ja herkulliset bagelit, croissantit ja focacciat antavat energiaa ja hyvää oloa, ja ne on helppo ottaa myös mukaan. Coffee Housen kahvin korkeasta laadusta huolehtii koulutettu Master Barista. Kahvilassa käytetään vain UTZ-sertifioitua kahvia, ja kaikki take away -astiat ovat täysin biohajoavia.

Turun Osuuskaupalla on Kauppakeskus Myllyssä yhteensä yhdeksän ravintolaa. Rapidon, Bacaro Doppion ja Coffee Housen lisäksi Kauppakeskus Myllyssä palvelevat Qualitano, Tsiken, Rosso, Hesburger sekä Kulman Kuppila ja Kulman Keittiö.