Uusia ABC -latausasemia Turun Osuuskaupassa


7.12.2023

Turun Osuuskaupan uusin ABC-latauspiste on avattu Taivassaloon Salen yhteyteen.

Tänä vuonna on myös avattu latausasemat Paraisille S-marketin yhteyteen ja S-market Naantaliin.

Loppuvuodesta 2022 latauspisteet avattiin Auraan, Prisma Tampereentien, ABC Koulukadun, S-market Vakka-Suomenkadun ja Prisma Loimaan yhteyteen.

ABC-latausasemat löydät myös Prisma Itäharjun, Prisma Länsikeskuksen, Prisma Piispanristin, S-market Auranlaakson , Sale Kustavin, Nauvon ja Original Sokos Hotel Kupittaan yhteydestä.

Tavoitteena on rakentaa vuoteen 2024 mennessä yli 50 TOK:n toimipaikan yhteyteen sähköautojen latauspisteitä. ABC-latausverkosto rakennetaan Prismojen, S-marketien, Salejen ja Sokos Hotellien yhteyteen lähelle arjen asiointia.

S-ryhmän osuuskaupat alkoivat rakentaa ABC-latausverkostoa keväällä 2021, ja vuoden 2021 loppuun mennessä se oli jo noin 50 latausaseman laajuinen. ABC-latauksen koko asiointi hoituu ABC-mobiililla.

100-prosenttisesti uusiutuvaa sähköä

S-ryhmän ja Turun Osuuskaupan tavoitteena on olla oman toimintansa osalta hiilinegatiivinen vuodesta 2025 alkaen. Olennainen osa tätä tavoitetta on, että kaikki käytettävä sähkö on jo nyt uusiutuvaa, pääosin tuulivoimalla tuotettua sähköä. Näin ollen myös ABC-latauksen käyttäjät ajavat täysin uusiutuvalla sähköllä.

ABC-latauksesta saa myös Bonusta jopa 5 prosenttia, ja se kerryttää normaaliin tapaan S-ryhmästä tehtyjen ostosten kuukausittaista bonusostokertymää.

 

Turun Osuuskaupan ABC -latausasemat:

Prisma Itäharju

Prisma Piispanristi

Prisma Länsikeskus

Prisma Tampereentie

Prisma Loimaa

S-market Auranlaakso

Sale Kustavi 

Sale Nauvo

Sale Taivassalo

S-market Vakka-Suomenkatu

S-market Naantali

Original Sokos Hotel Kupittaa

ABC Koulukatu

ABC lataus Aura

S-market Parainen

 

Katso latausohjeet.