Uusi Sale Kyrö avataan: Entistä laajemmat valikoimat ja pitkät aukioloajat


23.11.2011

Toukokuussa aloitetut rakennustyöt on saatu päätökseen ja uusi Sale Kyrö avaa ovensa huomenna 24.11.2011.

– Kyrön alueella noin 73 prosenttia talouksista on Turun Osuuskaupan asiakasomistajia.  Samalla tontilla sijaitseva vanha, huonokuntoinen Salen rakennus on jäänyt tiloiltaan liian pieneksi. Päätimme investoida uuden Salen rakentamiseen varmistaaksemme alueen asiakasomistajien laadukkaat ja monipuoliset ruokakaupan palvelut myös jatkossa. Uusi Sale on nyt selvästi suurempi ja toimivampi kuin vanha ja voimme tarjota asiakkaille huomattavasti laajemman valikoiman uusissa ja nykyaikaisissa tiloissa, toteaa Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Koponen.

Uudessa Salessa on myyntipinta-alaa yli 560 neliömetrin verran ja sen valikoimat ovat merkittävästi entisen Salen valikoimia laajemmat. Kaikkinensa valikoimista löytyy nyt yli 6 000 tuotetta. Ennen kaikkea valikoimien lisääntyminen näkyy tuoretuotteissa, kuten hedelmissä ja vihanneksissa, lihassa ja maitotuotteissa. Myös pakasteet ovat saaneet lisää tilaa. Asiointia helpottavat runsaat paikoitustilat.

Kaikki entisen Salen työntekijät siirtyivät myös uuden Salen palvelukseen. Heidän lisäkseen palkattiin 2 uutta työntekijää.

Rakennusprojektin pääurakoitsijana on toiminut Baltic Rakennus Ky ja pääsuunnittelijana JMH Arkkitehdit ja Matti Haapajärvi.

Ympäristöasiat kunnossa

Sale Kyrössä on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristönäkökohtiin. 

– Käytämme kylmälaitteissa ympäristöystävällistä hiilidioksidia ja kaikki myymälän kylmäkalusteet ovat ovellisia, jolloin säästämme energiaa noin 30 prosenttia. Lisäksi rakennus lämmitetään ympäristö-ystävällisellä maalämmöllä ja jätteet lajitellaan TOK:n jätteenlajitteluohjeistusten mukaan, myymäläpäällikkö Hannele Mäkirinta summaa.

Asiakasomistajat tutustuvat etukäteen

Asiakasomistajat pääsevät tutustumaan uuteen kauppaan jo etukäteen. Uuden Salen asiakasomistajailtaa vietetään tänään 23.11.2011 klo 17-21.

– On hienoa olla taas avaamassa uutta Salea Kyröön ja tuoda asiakkaiden ulottuville lähikaupan edulliset ja entistä laajemmat valikoimat, toteaa Hannele Mäkirinta, joka oli avaamassa myös Sale Osumaa tasan kymmenen vuotta sitten.

Uusi Sale Kyrö avaa virallisesti ovensa huomenna 24.11.2011 klo 10. Uutta Salea ovat avaamassa Pöytyän kunnanjohtaja Kari Jokela ja Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Koponen.

Sale Kyrö palvelee asiakkaitaan osoitteessa Kyröntie 28 arkisin 7-21, lauantaisin 8-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.  

Lisätietoja:

Myymäläpäällikkö Hannele Mäkirinta, puh. 010 764 3563

Ryhmäpäällikkö Kari Öyry, puh. 010 764 4112