Uusi S-market Piikkiö avataan


28.5.2019

S-market Piikkiön rakennustyöt on saatu valmiiksi ja uusi kauppa avataan keskiviikkona 29.5.2019 klo 10. S-marketin avaavat Kaarinan kaupunginjohtaja Harri Virta ja Turun Osuuskaupan hallintoneuvoston puheenjohtaja Mika Rantanen.

S-market Piikkiön myyntipinta-ala on reilut 700 neliötä ja valikoimista löytyy noin 8 000 tuotetta.

– Tuotevalikoima on laajentunut uudistuksen myötä kaikissa tuoteryhmissä. Lisäksi S-marketin omasta paistopisteestä saa vastapaistettua leipää ja leivonnaisia. Asiointia helpottavat ja nopeuttavat myös uudet pikakassat. Parkkipaikkojakin löytyy vajaat 80, kertoo ryhmäpäällikkö Kari Öyry Turun Osuuskaupasta.

Ympäristöasiat on huomioitu S-market Piikkiössä. Kauppa lämpiää maalämmöllä ja taloteknisistä järjestelmistä löytyy lisäksi tehokas lämmöntalteenotto. Kaikki myymälän kylmälaitteet ovat ovellisia ja kylmäjärjestelmän lauhdelämpö menee hyötykäyttöön. Myymälässä on myös nykyaikainen LED-valaistus, joka säästää sähköä noin kolmanneksen vanhan myymälän valaistukseen verrattuna.

– Uusi S-market poikkeaa muista marketeistamme, sillä alkujaan tämä siirreltävä moduulikauppa hankittiin Piispanristille, jossa se palveli asiakkaita uuden Prisman rakentamisen ajan. Nyt kauppa siirrettiin Piikkiöön, joka on sen lopullinen sijoituspaikka, Öyry jatkaa.

S-marketissa työskentelee 12 henkilöä ja marketpäällikkönä toimii Thomas Fonselius.

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö Kari Öyry, puh. 010 764 4112