Uusi S-market Moisioon


17.11.2023

Turun Osuuskauppa rakentaa Turussa uuden S-marketin Moisioon Mittumaarintielle. Uuden kaupan rakennustyöt alkavat vielä tämän vuoden puolella ja S-marketin on määrä valmistua vuoden 2024 jouluksi.

– Lähdemme innolla rakentamaan uuttaa kauppapaikkaa Moisioon, sillä alueella ei ole vielä osuuskaupan palveluja. Tavoitteenamme on niin Moisiossa kuin muuallakin palveluita parantamalla helpottaa asiakasomistajien arkea ja lisätä hyötyä omasta kaupasta. Alueen asukkaiden lisäksi uusi kauppa houkuttelee varmasti myös ohikulkijoita, sillä se sijaitsee mukavasti isojen liikennevirtojen äärellä. Luonnollisesti panostamme myös Moision edullisimpaan hintatasoon, laajimpiin valikoimiin sekä osuvimpiin oheispalveluihin, Turun Osuuskaupan toimialajohtaja Mikko Eskelinen kertoo.

Palveluverkoston nykyaikaistaminen, energiatehokkuuden kehittäminen ja uusiutuvan energian lisääminen tukevat Turun Osuuskaupan tavoitetta olla hiilinegatiivinen vuoteen 2025 mennessä.

– Uuden S-market Moision kokonaiskerrosala on noin 1300 m2 ja se lämpiää maalämmöllä. Energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys huomioidaan myös muun muassa tuomalla myymälään ovelliset kylmäkalusteet ja led-valaistus. S-market Moisioon on suunnitteilla myös oma aurinkovoimala, jolloin osan kaupan käyttämästä energiasta tuotettaisiin itse, toteaa kiinteistöjohtaja Janne Alho Turun Osuuskaupasta.

Turun Osuuskauppa on investoinut viimeisen viiden vuoden aikana Varsinais-Suomessa palvelujen ja verkoston parantamiseen yhteensä yli 180 miljoonaa euroa. Kuluvan vuoden suurin yksittäinen investointi, Prisma Myllyn uudistus, valmistui vastikään. Investoinnit palveluiden parantamiseen ja sitä kautta myös alueen elinvoimaisuuden kehittämiseksi jatkuvat myös tulevina vuosina. Parhaillaan suunnittelussa on muun muassa ruoan verkkokaupan keräilykeskus Kaarinaan.

 

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Eskelinen, puh. 010 764 5007
Turun Osuuskauppa, kiinteistöjohtaja Janne Alho, puh. 010 764 4005

**
Kuva: Alustava visualisointi. SIGGE ARKKITEHDIT.