Uusi S-market Aura avataan


11.4.2018

S-market Auran avajaisia vietetään torstaina 12.4.2018 klo 10 alkaen. Kaupan avauksen suorittavat Auran kunnanjohtaja Mika Joki ja Turun Osuuskaupan marketkaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Rauhanen.

– Uusi kauppa parantaa alueen palveluja entistäkin monipuolisemmalla valikoimalla. Palvelutarjontaa täydentää Auran ja Tarvasjoen Apteekki, joka löytyy kaupan kanssa saman katon alta. S-marketin valikoimissa on lähes 8 000 tuotetta ja olemme erityisesti panostaneet tuoretuotteisiin sekä pakasteisiin. Lisäksi paistopisteessä on tarjolla sekä suolaiset että makeat herkut. Uutuutena tuomme kauppaan myös kolme pikakassaa, jotka nopeuttavat ja helpottavat asiointia, toteaa ryhmäpäällikkö Kari Öyry Turun Osuuskaupasta.

Uuden S-marketin suunnittelussa painottuivat ympäristönäkökulmat ja etenkin energiatehokkuus.

– Myymälässä hyödynnetään uusinta tekniikkaa olevaa hiilidioksidipohjaista kylmäjärjestelmää, jolla saavutetaan jopa 50 prosentin energiansäästö. Käytännössä se tarkoittaa, että kylmälaitteet jäähdytetään hiilidioksidilla, eikä niissä kierrä enää lainkaan ympäristölle haitallisia kemiallisia aineita. Lisäksi kaikki kylmäkalusteet ovat ovellisia tai kannellisia ja valaistus on toteutettu energiatehokkailla led-valoilla, Öyry jatkaa.

Marketpäällikkönä toimii Sanna Suomela ja myymälä työllistää yhteensä 15 henkilöä.