Uusi ruokalista Amarillossa


13.10.2009

Julkaisuvapaa

 

Uusi ruokalista Amarillossa

Amarillo tarjoaa rentoa baarimeininkiä ja mausteisia makuelämyksiä. Amarillon konstailematon texmex-keittiö on tunnettu mm. maukkaista liharuoistaan ja mehevistä tortilloistaan. Amarillo tarkoittaa rentoa baarimeininkiä ja aurinkoa läpi vuoden. Lokakuun puolivälissä Amarilloon rantautunut uusi ruokalista on Amarilloa aidoimmillaan, siis aidosti isoa ja isosti aitoa.

”Uusi ruokalistamme pitää sisällään entistäkin muhkeampaa ja näyttävämpää texmexiä. Reilut annokset eivät taatusti jätä nälkäiseksi ja mutkattoman rehdit maut saavat suut messingille”, ketjupäällikkö Klaus Klefström kertoo. Myös perheen pienimmät on huomioitu tuttuun tapaan omalla ruokalistalla sekä tilauksen yhteydessä annettavalla, hyväntuulisella Tico- tai Taco-sorminukella.

Useamman vuoden ajalta tutuksi tulleita ruokalistan klassikoita löytyy myös uudelta ruokalistalta. Amarillon makumaailmaan tottuneiden makunystyröitä hemmotellaankin mm. kunnon härällä, jota löytyy sekä tuhdista Premium Burgerista että herkullisesta Entrecôte Hereford -pihviannoksesta. Ilmojen viiletessä lämpöä voi nostattaa uudella Habanero Burgerilla, jonka tulisuus on kokemisen arvoinen. Tiukkaa poltetta saa kevennettyä annokseen kuuluvalla creme fraîchella tai viileällä El Grande -oluella. Jälkiruoista ei kannata ohittaa ainakaan kanelilla ja sokerilla maustettua Sweet Tacoa, jonka täytteenä on suussa sulavaa chili-valkosuklaamoussea ja mansikkakastiketta.

”Vaikka suhtaudumme suurella kunnioituksella asemansa ansainneisiin klassikkoruokiin, haluamme tarjota asiakkaillemme jatkuvasti jotakin uutta ja ennenkokematonta. Amarillon tyyliin kuuluvat niin ruoan kun biletyksenkin osalta tietty ennakkoluulottomuus ja rohkeus, ne molemmat näkyvät nyt myös ruokalistassa sekä itse annoksissa.” Turun Amarillon ravintolapäällikkö Jaana Söderblom jatkaa.

Amarillon tarina alkoi Tampereelta vuonna 1989. Turkuun Amarillo rantautui vuonna 1990. Viime syksynä avattiin uusi Amarillo Forum-kauppakortteliin Aurakadun ja Eerikinkadun kulmaan. Nykyisin Suomessa on 20 texmexillä liputtavaa, S-ryhmään kuuluvaa Amarillo-ravintolaa sekä yksi Virossa, Tallinnan Sokos Hotel Virussa.

Turun Osuuskaupan ravintolapalveluihin kuuluu Amarillon lisäksi 26 ravintolaa. TOK:n koko palveluverkostoon kuuluu yhteensä 100 toimipaikkaa: 4 Prismaa, 19 S-markettia, 21 Sale-myymälää, 2 Sokosta, 27 ravintolaa, 3 Sokos Hotellia, 4 liikennemyymälää, 1 pesukatu ja 19 ABC-automaattia. Turun Osuuskauppa toimii 24 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. TOK:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja etuja TOK:n 113 000 asiakasomistajataloudelle.

Lisätiedot:

ketjupäällikkö Klaus Klefström, puh. 010 76 82 846, klaus.klefstrom@sok.fi

Amarillo, Turku, ravintolapäällikkö Jaana Söderblom, puh. 010 764 5822, jaana.soderblom@sok.fi