Uusi Rosso avataan Turkuun helmikuun alussa


17.1.2011

Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa 17.1.2011

 

Uusi Rosso avataan Turkuun helmikuun alussa

Ravintola Rosso Aurakadulta muuttaa ja uusiutuu helmikuun alkupuolella. Uusi Rosso avataan pe 4.2. osoitteeseen Eerikinkatu 12, jossa tällä hetkellä toimii ravintola Frank Benelli’s. Aurakadulla 20 vuoden aikana tunnetuksi tullut Rosso palvelee asiakkaitaan 29.1.2011 asti, jonka jälkeen Kultatalon kiinteistössä alkaa laajamittainen saneeraus.

Uusi Rosso Turku, Forum

Turun Osuuskauppa haluaa tarjota asiakasomistajilleen parhaita palveluja keskeisillä paikoilla niin S-ryhmän ravintoloilla kuin omilla uniikeilla ravintolaliikeideoilla. Aurakadulla sijaitsevan Kultatalon kiinteistön saneerauksen johdosta myös Rosso joutuu siirtymään pois nykyisistä tiloistaan. Uusi Rosso avataan Forum ravintolamaailmaan Frank Benelli’s- ravintolan tiloihin.

– Päädyimme avaamaan Rosson kaupungin ykköspaikalle, koska Rosso on tunnetuin ravintolabrändimme ja asiakasomistajien ykkösvaihtoehto. Rosson asiakaskunta on hyvin laaja. Siellä viihtyvät lapsiperheet, kaveriporukat, työn vuoksi ruokailevat, pariskunnat ja merkkipäiviään juhlivat. Rosso täydentää Forumin ravintolapalveluita hienosti ja sopii hyvin Amarillon ja Coffee Housen naapuriin, toimialajohtaja Mikko Eskelinen toteaa.

Rosso siirtyy muuton yhteydessä uudelle vuosikymmenelle

Helmikuussa avautuva Rosso saa muuton yhteydessä uuden ilmeen. Liiketilassa tullaan tekemään muodonmuutos, jossa huomiota kiinnitetään erityisesti sisustukseen ja asiakkaiden viihtyvyyteen.

Aurakadun Rosson ja Frank Benelli’sin henkilökunta työllistyy kokonaisuudessaan uuteen Rossoon. Muutoksen jälkeen Rosso Turku työllistää noin 20 henkilöä.

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa

Matkailu- ja ravitsemiskaupan

toimialajohtaja Mikko Eskelinen

puh. 010 764 5007

s-posti: mikko.eskelinen(a)sok.fi

Rosso on lapsiperheitä monipuolisesti palveleva ravintola. Rosso-ravintolat ovat tarjonneet italialaishenkistä ruokaa suomalaiseen makuun jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Rosson ruokatarjonta on vuosien myötä pysynyt aina ajan hengessä, klassikoita kunnioittaen. Esimerkiksi ruokien terveellisyyttä on ajateltu valmistustapojen erilaisilla valinnoilla, erityisillä kevytannoksilla ja kalorien julkistamisella. Myös suolan käyttöä on vähennetty, muun muassa lasten ranskalaiset tarjotaan Rossossa ilman suolaa.

Rosso on S-ryhmän ja koko Suomen suurin ravintolaketju. Ensimmäinen Rosso avattiin Lahden keskustaan vuonna 1978. Tällä hetkellä ravintoloita on Suomessa 42 ja yksi Tallinnassa. Ketju työllistää noin 700 henkilöä. Turun Osuuskaupalla on kaksi Rosso-ravintolaa, Turussa Aurakadulla sekä Raision keskustassa.

Turun Osuuskaupan matkailu- ja ravitsemistoimiala käsittää yhteensä 34 ravintolaa ja 3 Sokos Hotellia. TOK:n palveluverkostoon kuuluu lisäksi 4 Prismaa, 2 Sokos-tavarataloa, 22 S-marketia, 23 Sale-myymälää, 4 liikennemyymälää, 1 pesukatu ja 20 ABC-automaattia. Turun Osuuskauppa toimii 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. TOK:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja etuja TOK:n 120 000 asiakasomistajataloudelle.

www.rosso.fi

www.tok.fi