Uusi edullisempi hintataso Prismoihin


1.4.2020

Turun Osuuskaupan Prismoissa lasketaan reilun 100 tuotteen hintaa pysyvästi. Tavoitteena on palvella asiakkaita entistäkin kilpailukykyisemmin.

– Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea tekemällä ruokalaskusta pienemmän. Torstaina 2.4.2020 laskemme pysyvästi noin 100 tuotteen hintaa kaikissa Turun Osuuskaupan Prismoissa ja noin 1000 tuotteen hintoja S-market Kaarinassa ja S-market Majakkarannassa Turussa. Jo aiemmin syksyllä laskimme hintoja Liedon, Paimion ja Paraisten S-marketeissa sekä S-market Vakka-Suomen kadulla Uudessakaupungissa. Tavoitteenamme on olla näiden alueiden asiakkaiden ykkösvaihtoehto ostospaikkaa valittaessa. Hinnat laskevat suosituimmissa tuotteissa jauhelihasta ja maidosta aina pesuaineisiin, kertoo marketkaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Junttila.

Hintojen alennus otetaan vain ja ainoastaan omasta katteesta.
– Tehostamme omaa toimintaamme ja seuraamme kuluja tarkalla silmällä. Tätä kautta tulevat säästöt ohjaamme suoraan hinnan alennuksiin. Luotamme, että tehostamalla toimintatapojamme ja myyntivolyymin kasvun avulla pärjäämme kilpailussa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin, Junttila jatkaa.

– Edullisten hintojen, laajojen aukiolojen sekä viihtyisän ja siistin asiointiympäristön lisäksi satsaamme ystävälliseen asiakaspalveluun ja esimerkiksi tarjolla olevien hedelmien ja vihannesten jatkuvaan tuoreuteen, Mikko Junttila summaa.

 

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Junttila, puh. 010 764 4005