Uusi Coffee House Wiklundille – Voikahvia ja viihtyisiä tiloja


19.9.2018

Turun keskustassa sijaitseva Wiklund uudistuu elämisen monipuoliseksi keskukseksi ja tuo samalla Turkuun uusia ravintolakonsepteja. Ensimmäisenä uusista ravintoloista aukeaa uusi Coffee House Wiklund.

– Olemme panostaneet niin kahvilan kodinomaiseen tunnelmaan kuin laadukkaaseen kahviin ja syötäviinkin. Kahvilassamme on nyt useita erityyppisiä paikkoja, mikä mahdollistaa viihtyisän kahvihetken niin kaverin kanssa, isommalla porukalla, ostosten lomassa kuin etätyössä, kertoo ravintolapäällikkö Petra Hellstén Coffee House Wiklundilta.

Valoisa kahvilatila jakautuu kolmeen erilaiseen osaan. Työskentelyyn, itsekseen oleskeluun ja kahdenkeskisiin hetkiin tarkoitetulle alueelle on sisustettu pieniä pöytiä ja muutama rauhallisempi työskentelypiste. Toinen osa kahvilaa toimii rentojen kohtaamisten näyttämönä. Täällä asiakkaat voivat istuskella portaikolla ja mukavilla sohvaryhmillä. Kolmannen osan muodostaa Coffee Housen baari, joka tarjoilee harkitun valikoiman alkoholituotteita sekä virvokkeita. Tunnelmaa luodaan myös valaistuksella ja musiikilla, jotka muuntuvat vuorokaudenajasta ja viikonpäivästä riippuen. 

– Espressopohjaisten kahvien käsin poimitut luomupavut tulevat Coffee Houseen nyt kotimaiselta Warrior Coffee -pienpaahtimolta. Suomalainen kahvipaahtimo on luomusertifioitu, samoin kuin kaikki paahtimon kahvit. Uuden paahtimon myötä kahvimenulta löytyy myös uusi juoma, energisoiva, kookosöljyä ja kirkastettua voita sisältävä voikahvi. Tuttujen pullien, voisarvien ja toastien rinnalle on lisätty vegaanisia tuotteita, kuten tuorepuuroa. Kahvilahetkien lisäksi Coffee Housesta voi poimia mukaansa aamiais- ja lounaspaketteja, Hellstén kertoo.

Coffee Housesta kuohuvat Sokoksen Hyvä Olo Expressin hemmotteluhetkiin

Coffee House palvelee lokakuusta alkaen myös Sokoksen Hyvä Olo Expressin asiakkaita. Kosmetiikkaosaston yhteydessä sijaitseva Hyvä Olo Express tarjoaa rentouttavan hemmotteluhetken arjen keskellä ja sinne voi piipahtaa niin pikameikkiin, manikyyriin kuin pikahoitoihinkin. Kaiken kruunaa vaikkapa raikas smoothie, erikoiskahvi tai kuohuviini, jonka voi nauttia hoidon yhteydessä. Asiointi on helppoa, sillä juomat tilataan samassa yhteydessä kuin hoitokin.

Coffee House Wiklund aukeaa keskiviikkona 19.9.2018 alkuillasta.

Lisätiedot:
Coffee House Wiklund, ravintolapäällikkö Petra Hellstén, puh. 050 4488 217
Sokos Wiklund & Hyvä Olo Express, tavaratalonjohtaja Esa Ruotsalainen, puh. 010 764 3304

 

e