Uusi aika: Turun Osuuskaupan Prismoilla, S-marketeilla ja Saleilla nyt entistä osuvammat aukioloajat


15.12.2015

Turun Osuuskaupan alueella aukioloja pidennetään 42 myymälässä.

TOK tarttuu lainmuutoksen avaamaan mahdollisuuteen ja säätää 6 Prisman, 19 S-marketin ja 17 Salen aukioloaikoja niin, että ne ovat asiakkaiden näkökulmasta entistäkin kätevämmät.

Aukioloaikojen pidennykset tehdään lain voimaantultua toimipistekohtaisesti.

– Meille on selvää, että Turun Osuuskauppa on ensimmäisten joukossa helpottamassa asiakkaiden arjen sujumista. Asiakkaidemme pitää saada valita itse, milloin he käyvät kaupassa. Aukioloaikoja pidentämällä annamme heille lisää valtaa omiin aikatauluihinsa, sanoo marketkaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Rauhanen.

– Haluamme kehittää palveluitamme jatkuvasti. Vain tekemällä tiedämme, mikä toimii ja mikä ei. Jos uudet aukioloajat eivät sovikaan asiakkaillemme, säädämme niitä uudestaan.

Lisää työtä

Pidempien aukioloaikojen myötä kaupassa tehtävien henkilötyötuntien määrä lisääntyy. Tekijöitä tarvitaan enemmän, ja jo olemassa oleva henkilöstö saa lisää tekemistä.

– Tämä on hyvä tilaisuus henkilöstöllemme. Pidemmät aukioloajat antavat mahdollisuuden arjen joustoihin. Ilta- ja viikonlopputunnit merkitsevät monipuolisempien työaikojen lisäksi parempia ansaintamahdollisuuksia.

Turun Osuuskaupan myymälöiden uudet aukioloajat löytyvät osoitteesta: patarumpu.fi