Uudistunut Prisma Tampereentie tarjoaa kaupungin helpoimman ostosreissun


2.12.2022

Prisma Tampereentie juhlii uudistumistaan maanantaina 5.12. Prisman pinta-ala kasvoi uudistuksessa ja myymälän palvelutarjonta on nyt entistä laajempi sekä herkullisempi.

-Prisma Tampereentieltä löytyy nyt entistä upeampi palvelutarjonta. Laajentuneelta ruokatorilta saa ostettua tuttujen tuotteiden lisäksi nyt esimerkiksi siipiä Siipiweikkojen kastikkeella ja tuoretta sushia Itsudemon sushibarista. Fazerin myymäläleipomosta löydät tuoretta leipää ja pullaa joka päivä. Täysin uutena palveluna meillä on Scan & Go, eli Kerää ja Skannaa, jossa asiakas voi itse lukea ostoksensa sitä mukaa kun kerää niitä ja maksaa koko ostoskorinsa sisällön yhdellä viivakoodilla kassalle. Palveluun kirjaudutaan S-Etukortilla, kertoo ryhmäpäällikkö Tuomo Makkonen.

Prisma Tampereentieltä löytyy lisäksi ruoan verkkokaupan noutopiste ja seitsemän itsepalvelukassaa. Huipputehokas R1 -pullonpalautusautomaatti hotkaisee kerralla säkillisen juomapakkauksia eli yli 100 muovipulloa ja tölkkiä ja tekee palauttamisesta jopa viisi kertaa nopeampaa kuin perinteisellä palautusautomaatilla. Remontin yhteydessä uusittiin koko prisman kalusteet sekä kylmien että lämpimien kalusteiden osalta.

Energiatehokkuus näkyy LED-valaisimien ja ovellisten kylmäkalusteiden lisäksi siinä, että Tampereentiellä siirryttiin kokonaan pois kaukolämmöstä ja Prisma-rakennuksen lämmitysenergia saadaan kiinteistön maaperästä maalämpönä. Lisäksi lauhde-energiaa tehostetaan lämpöpumpputekniikalla. Tampereentien Prisma on nyt energian kulutuksen osalta täysin päästötön.

-Olen todella ylpeä henkilökunnastani, joka on venynyt remontin keskellä. Samoin haluan kiittää asiakkaitamme, jotka ovat malttaneet odottaa entistä ehomman kaupan valmistumista. Tästä on hyvä jatkaa täysillä eteenpäin. Tervetuloa kaupungin helpoimmalle ostosreissulle, päättää Makkonen.

Prisman uudistuksen lisäksi Hesburger Prisma Tampereentie avattiin uudistettuna reilu viikko sitten.

 

Lisätietoja

Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö, Tuomo Makkonen p. 010 76 45801