Tuu mukaan! -kampanjassa mukana ennätykselliset 63 seuraa


19.8.2024

Tuu mukaan! -kampanja on Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n (LiikU), Turun Osuuskaupan (TOK) sekä TOK:n alueen liikunta- ja urheiluseurojen syyskuussa 2024 starttaava kampanja. Tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikunnan pariin sekä edistää seuroissa tapahtuvaa liikunnan harrastamista. Kampanjaan on ilmoittautunut mukaan ennätykselliset 63 seuraa.

Tuu mukaan! -kampanjan avulla tuodaan näkyväksi liikunta- ja urheiluseurojen harrastusmahdollisuuksia sekä edistetään lasten ja nuorten liikkumista sekä hyvinvointia. Seurat ovat tärkeässä roolissa lasten ja nuorten monipuolisen liikunnan lisäämisessä. Lisäksi seurassa harrastaminen tarjoaa ilon ja onnistumisen kokemuksia sekä mahdollisuuksia luoda uusia ystävyyssuhteita.

Kampanjassa mukana olevat 63 varsinaissuomalaista liikunta- ja urheiluseuraa tarjoavat syksyn aikana kaksi ilmaista tutustumiskertaa toimintaansa. Kampanjan nettisivut löytyvät osoitteessa liiku.fi/tuumukaan. Sivuilta löytyvät liikunta- ja urheiluseurojen tiedot sekä ohjeet liittyä mukaan toimintaan. Lisäksi seurojen omia nettisivuja ja some-kanavia kannattaa seurata aktiivisesti.

LiikU ja Turun Osuuskauppa ovat tehneet yhteistyötä lasten liikunnan ja hyvinvoinnin puolesta jo yli 25 vuoden ajan. Tuu mukaan! -kampanja toteutettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2021 osana Turun Osuuskaupan 120-juhlavuotta.