Tutustu kulttuuriin paikallisten kanssa


18.2.2019

Aitoja kokemuksia ja kohtaamisia paikallisten kanssa.

– Monet tämän päivän asiakkaistamme etsivät matkoiltaan aitoja kokemuksia ja kohtaamisia paikallisten kanssa. Halusimme tarjota heille mahdollisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin syvemmin, joten aloitimme yhteistyön jakamistalouden elämyksiä tarjoavan Doerzin kanssa, kertoo Kevättalvella 2019 avattavan Original Sokos Hotel Wiklundin hotellipäällikkö Henna Heinänen.

Suklaamaistelua, Barista-elämys ja käsityöläisoluita alan harrastajan kanssa

– Paikallisen yksityishenkilön tarjoamat elämyspalvelut matkailijoille ovat nouseva trendi. Yhä useampi haluaa matkansa aikana ”elää kuten paikallinen” ja nähdä mistä kaupungissa tai alueessa on oikeasti kyse. Halutaan käydä niissä paikoissa, joita paikalliset suosivat ja puhua ihan tavallisesta elämästä paikallisten kanssa, sanoo Tomi Virtanen, Doerzin perustaja.

Kevättalvella 2019 avattavat Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone sekä Original Sokos Hotel Wiklund tuovat Turussa esille muutamia Doerzin toteuttamia elämyksiä. Useista elämyspalveluista voimme suositella kokeilemaan esimerkiksi suklaamaistelua, barista-elämystä ja pienpanimotuotteiden maistelua, kaikki toteutettuna paikallisten harrastajien kanssa.

– Original Sokos Hotel -konseptissamme paikallisuus ja aitous ovat suuressa osassa ja taas vastaavasti uuteen tulevaan Solo –perheen edustajan konseptiin tämä uudenlainen palvelutarjooma istuu myös erinomaisesti. Nyt voimme suositella asiakkaillemme yksilöllistä palvelua, laadukkaita raaka-aineita ja kulttuuria. On hienoa nähdä, millainen vastaanotto on tällaisille lisätuotteille, lisää pian aukeavan Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen hotellipäällikkö Sanna Paloniemi.

 

Mikä on Doerz?

Doerz on suomalainen matkailupalveluiden alusta, joka tarjoaa yksityishenkilöille tavan tuoda matkailijoille ja paikallisille suunnatut palvelunsa helposti verkosta ostettavaksi. Matkailijalle Doerz tarjoaa helpon tavan löytää hyväksi todettua tekemistä luotettujen paikallisten henkilöiden kanssa.

Tutustu lisää www.doerz.com

 

Original Sokos Hotel Wiklund
Eerikinkatu 11, Turku

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone
Humalistonkatu 2, Turku