Tutustu ja tienaa -kesäharjoittelu tulee taas


6.3.2023

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu on kahden viikon harjoittelujakso, joka on tarkoitettu 15-17-vuotiaille peruskoululaisille, lukiolaisille sekä TUVA- ja TELMA- koulutuksiin osallistuville nuorille.

Harjoittelun kesto on kaksi viikkoa (eli kymmenen työpäivää) ja se voidaan sijoittaa 1.6.-31.8.2023 väliselle ajalle. Työaika on maksimissaan 6 h päivässä ja se sijoittuu ma-pe kello 8-18 välille. Harjoitteluun ei kuulu ilta- tai viikonlopputöitä.

Toivomme harjoitteluun hakevalta reipasta ja iloista asennetta ja uskallusta asiakaspalvelutehtäviin, sekä halua oppia uusia asioita ja työelämän pelisääntöjä.

Harjoittelijalle maksetaan palkkaa 395 €.

Me Turun Osuuskaupassa tarjoamme tänäkin vuonna noin 600:lle nuorelle mahdollisuuden kahden viikon kesäharjoittelujaksoon kaupan toimipaikoissa, hotelleissa, ravintoloissa, Sokos Wiklundilla, Emotion Myllyssä ja Skanssissa sekä liikennemyymälöissä.

Tutustu työelämään ja tienaa -jaksoilla perehdytämme sinut huolella työtehtäviisi ja pidämme huolen, että ensimmäinen työkokemuksesi on arvoisesi. Kesätyöharjoittelulla saat ensikosketuksen asiakaspalvelualaan luotettavan työnantajan alla.

Hakuun pääset tästä linkistä.