Turun Osuuskauppa (TOK) avaa Prisman Turun Länsikeskukseen


24.11.2011

Turun Osuuskauppa avaa Prisman Turun Länsikeskukseen Viilarinkatu 3:een ensi maaliskuussa. TOK on solminut kiinteistöstä pitkäaikaisen vuokrasopimuksen kiinteistön omistajan, EPI Temple Portfolio 3 Oy, kanssa.

– Länsikeskuksen vaikutusalueella asuu yli 30 000 ihmistä ja alueen talouksista noin 60 prosenttia on TOK:n asiakasomistajatalouksia. TOK:n nykyinen palveluverkosto ei palvele riittävästi alueen asiakasomistajia. Länsikeskuksen vaikutusalueella on tällä hetkellä vain yksi Sale-myymälä sekä S-market-yksikkö Naantalin pikatien varrella. Olemme vuosien ajan saaneet toistuvasti toiveita monipuolisen päivittäistavarakaupan rakentamisesta Länsikeskuksen alueelle. Tavoitteenamme on rakentaa valmiiseen liiketilaan Prisma, joka valikoimiltaan, palveluiltaan ja hintatasoltaan vastaa asiakasomistajien toiveita. Prisma Länsikeskuksen lisäksi TOK rakentaa parhaillaan Prisma-kiinteistöä Loimaalla, joten ensi vuonna TOK avaa kaksi Prismaa, toteaa TOK:n toimitusjohtaja Harri Koponen.

– Prisma Länsikeskuksessa panostamme ennen kaikkea monipuoliseen ja palvelevaan ruokakauppaan. Prisman kilpailuetuja tulevat olemaan asioinnin helppous sekä pysyvästi edullinen hintataso. Prisma Länsikeskukseen avataan myös TOK:n ensimmäinen Emotion – kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike – sekä PizzaBuffa ja Coffee House. Uskomme, että tämä kokonaisuus tuo merkittävän parannuksen alueen asiakasomistajien palvelutarjontaan. Kiinteistön muutostyöt Prisma-konseptin mukaiseksi aloitetaan lähiaikoina, kertoo TOK:n Prisma-ketjun johtaja Jussi Virtanen.

– Oman liiketoimintamme ohella yhteistyökumppanit, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaille, ovat tervetulleita. Käynnistämme vuokraneuvottelut mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa välittömästi, Virtanen jatkaa.

Prisma Länsikeskuksen kokonaispinta-alaksi tulee noin 13 700 m2, jostaPrisman käyttöön tulee 10 500 m2, 500 m2 menee PizzaBuffan, Coffee Housen ja Emotionin käyttöön ja 1 700 m2 vuokrataan edelleen yhteistyökumppaneille. Kokoluokaltaan uusi Prisma vastaa Itäharjun Prismaa.

Prisma Länsikeskus, PizzaBuffa, Coffee House ja Emotion tulevat työllistämään yhteensä noin 100 palvelualan ammattilaista.

Mika Aaltonen Prisma Länsikeskuksen Prismajohtajaksi

Prisma Länsikeskuksen Prismajohtajaksi on nimitetty 1.1.2012 alkaen Mika Aaltonen (45). Hän siirtyy tehtävään Prisma Tampereentien ja Prisma Piispanristin johtajan paikalta. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa S-market- ja Sale-ketjujen ryhmäpäällikkönä Turun Osuuskaupassa. Aaltosella on monipuolinen ja pitkä kokemus erityisesti päivittäistavarakaupan parista.

 

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, toimitusjohtaja Harri Koponen, puh. 010 764 4001
Turun Osuuskauppa, Prisma-ketjun johtaja Jussi Virtanen, puh. 010 764 5005

 

***

Emotion on kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike, jonka valikoimista löytyvät kosmetiikan huippumerkit, tuoksut sekä laaja valikoima terveystuotteita, päivittäiskosmetiikkaa ja hiustenhoitotuotteita. Emotion tarjoaa myös parturi- ja kampaamopalvelut.
Lue lisää
www.emotion.fi

Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!PizzaBuffassa voit valita lautasellesi herkullisia pizzoja, raikkaita salaatteja ja lämpimiä ruokia – niin paljon kuin haluat. Mukiin voit kaataa virvoitusjuomia, vettä tai maitoa – ja kaikki samaan hintaan.
Lue lisää
www.buffa.fi

Coffee House on nuorekas ja monipuolinen kahvila. Hyvän kahvin seuraksi on tarjolla niin suolaista kuin makeaakin herkkua. Monipuolisen ja laadukkaan kahvivalikoiman lisäksi Coffee Housesta löytyy useita teelaatuja. Coffee Housen herkullisia antimia voit nauttia joko kahvilan rennossa ja viihtyisässä ilmapiirissä tai ottaa mukaan.

Lue lisää www.coffeehouse.fi

 

***