Turun Osuuskauppa tarjoaa ennätysmäärän kesätyöpaikkoja


28.4.2010

Turun Osuuskauppa (TOK) on merkittävä maakunnallinen työllistäjä. TOK:n henkilökunnan määrä on tämän vuosikymmenen aikana reilusti kaksinkertaistunut. TOK:n palveluksessa on tällä hetkellä noin 2 300 palvelualan ammattilaista. Tällä väkimäärällä TOK on oman toimialueensa suurin palvelualan työllistäjä.

TOK tarjoaa ennätysmäärän kesätyöpaikkoja vuonna 2010. Kesätyöpaikkojen kasvaa merkittävästi edellisestä vuodesta. Varsinaisia kesätyöpaikkoja on 312 (+72) ja lisäksi tarjotaan noin 257 (+197) nuorelle mahdollisuus päästä kesätöihin ”tutustu työelämään ja tienaa” -työharjoitteluohjelman avulla.

– Nuorille on tärkeää järjestää kesätöitä ja harjoittelupaikkoja. Kesätyö on nuorelle tärkeä keino hankkia käytännön tietoa ja kokemusta tulevaisuuden koulutus- ja uravalintoja koskevia päätöksiä varten, TOK:n henkilöstöjohtaja Marja Kyllönen kertoo.

TOK:ssa ”tutustu työelämään ja tienaa”-työharjoitteluohjelma koskee 15 vuotta täyttäneitä peruskoululaisia ja lukiolaisia. Kesäharjoitteluohjelma kestää kaksi viikkoa ja harjoittelu voidaan sijoittaa kesä-elokuun väliselle ajalle. ”Tutustu työelämään ja tienaa” -työharjoitteluohjelman suorittamisesta kesällä 2010 TOK maksaa nuorelle kertakaikkisena palkkana 310 euroa.

– TOK on kasvava alueellinen palvelualan yritys, joka uusien toimipaikkojen myötä tarvitsee yhä enemmän lisää osaavaa henkilökuntaa. Yhteys työelämään tuleviin nuoriin tarjoaa työnantajallekin mahdollisuuden saada tulevina vuosina ammattitaitoisia työntekijöitä, jatkaa Marja Kyllönen.

TOK on 115 000 varsinaissuomalaisen perheen omistama osuuskauppa

Turun Osuuskauppa toimii päivittäis- ja erikoistavarakaupassa, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille.

Lisätietoja:

henkilöstöjohtaja Marja Kyllönen, puh.010 764 4004, marja.kyllonen@sok.fi