Turun Osuuskauppa hakee uutta toimitusjohtajaa


26.4.2023

Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Antti Heikkinen siirtyy syksyn aikana Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtajaksi. Uuden toimitusjohtajan rekrytointi käynnistetään Turun Osuuskaupassa välittömästi. 

Antti Heikkinen on johtanut viimeiset lähes viisi vuotta menestyksekkäästi Turun Osuuskauppaa.

– Antin panos Turun Osuuskaupan kehittäjänä ja toimitusjohtajana on ollut merkittävä. Onnittelen Anttia uudesta tehtävästä. Käynnistämme nyt saman tien uuden toimitusjohtajan rekrytoinnin, toteaa Turun Osuuskaupan hallituksen puheenjohtaja Tapio Peltomäki.

– Olen todella ylpeä Turun Osuuskaupan joukkueesta. Vaikka viime vuosia ovat värittäneet kriisit koronasta Ukrainan sotaan, energiakriisiin ja inflaatioon, niin olemme yhdessä saavuttaneet hienoja tuloksia, kehittäneet ja uudistaneet osuuskaupan verkostoa ja samanaikaisesti onnistuneet myös kasvattamaan henkilöstön työtyytyväisyyttä. Turun alueen kehitys näyttää nyt erityisen hyvältä ja odotamme kaikkien aikojen matkailukesää. Töitä tehdään täysillä, kunnes uusi toimitusjohtaja on valittu ja astuu tehtävään, toimitusjohtaja Antti Heikkinen kertoo.

Uusi toimitusjohtaja saa johdettavakseen vahvaa kehitys- ja kasvustrategiaa toteuttavan Turun Osuuskaupan.
– Meillä avautuu nyt hakuun todellinen näköalapaikka varsinaissuomalaiseen elinkeinoelämään. Olemme monitoimialayrityksenä satojen tuhansien ihmisten arjessa läsnä päivittäin ja missiomme on tehdä Varsinais-Suomesta nykyistäkin parempi paikka elää, kertoo Tapio Peltomäki.

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimitusjohtaja Antti Heikkinen, puh. 010 764 4003
Turun Osuuskauppa, hallituksen puheenjohtaja Tapio Peltomäki, puh. 040 052 3949