Turun Osuuskauppa hakee toimitusjohtajaa


12.5.2023

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä S-ryhmän sisällä uuteen tehtävään haemme Turun Osuuskauppaan

TOIMITUSJOHTAJAA 

kehittämään liiketoimintaa ja strategiaa.

Uudella toimitusjohtajallamme on vahvaa erityisesti kuluttajamarkkinoihin painottuvaa liiketoimintakokemusta monialayrityksestä ja näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta. Olet kasvuhakuinen, jämäkkä ihmistenjohtaja, jolla on hallittua riskinottokykyä. Sinulla on myös vähintään viiden vuoden kokemus toimitusjohtajan tai vastaavista tehtävistä henkilötyövaltaisella toimialalla. Toivomme, että sinulla on ensisijaisesti ylempi korkeakoulututkinto.

Menestyt tehtävässä, jos omaat
  • osuustoiminnallisiin arvoihin perustuvan asiakaslähtöisen ajattelutavan
  • näkemystä kaupan toimialan kehityksestä ja potentiaalista sekä osuuskaupan roolista
  • kykyä strategiseen ajatteluun ja toimeenpanoon
  • kykyä toimia yhdessä koko henkilöstön kanssa, etulinjassa ja lähellä ihmisiä
  • näyttöjä ja kokemusta menestyksekkäästä sidosryhmäyhteistyöstä

 

Tarjoamme sinulle
  • dynaamisen ja kehittämiseen panostavan työympäristön
  • haasteellisen ja monipuolisen työn monialayrityksessä
  • huippukollegat ja valtaa sekä vastuuta jakavan toimintakulttuurin
  • näköala- ja vaikuttamispaikan Varsinais-Suomen maakunnassa
  • S-ryhmän koko Suomen kattavat henkilökuntaedut

 

Työ alkaa syksyllä 2023 tai sopimuksen mukaan.

Toteutamme rekrytointia yhdessä kumppanimme JFP Executive Search Oy:n kanssa. Pyydämme sinua hakemaan tähän ainutlaatuiseen tehtävään 22.5.2023 mennessä. Hakemuksen ja CV:n voit jättää JFP Executive Search Oy:n verkkosivuilla osoitteessa jfp.fi/yhteystiedot tai lähettämällä ne sähköpostiin jfp@jfp.fi Lisää hakemuksen ja CV:n otsikkoon haettava tehtävä ja yrityksemme nimi. Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaa JFP:llä Jouko Pitkänen. Hänet tavoittaa parhaiten maanantaina 15.5. klo 14.00–17.00 ja perjantaina 19.5. klo 14.00–16.00 numerosta 050 389 0504 tai sähköpostitse jouko.pitkanen@jfp.fi

Turun Osuuskauppa on yli 172 000 asiakasomistajan omistama alueellinen osuuskauppa, jonka tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen. Meidän yli 2600 työntekijäämme työskentelee päivittäis- ja erikoistavarakaupassa, liikenne-, matkailu-, ravitsemis- ja tavaratalokaupassa sekä pankkitoiminnassa. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli noin 730 miljoonaa euroa.

Teemme Varsinais-Suomesta parempaa paikka elää ja asiakkaidemme arjesta juhlaa. Tuloksemme ohjataan oman toimialueen investointeihin, palveluja käyttävien asiakasomistajien palkitsemiseen, henkilöstön ammattitaidosta ja työhyvinvoinnista huolehtimiseen, yhteiskunnallisten vastuiden kantamiseen sekä monimuotoisen harrastus- ja yleishyödyllisen toiminnan tukemiseen. Turun Osuuskauppa on osa S-ryhmää.